Az Európai Parlamentnek az a célja a Magyarországgal szembeni határozatával és az uniós szerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindításának előkészítésével, hogy fékezze a növekedésben az EU régi tagországait gazdaságilag fenyegető tagországokat - jelentette ki Ryszard Czarnecki, az EP lengyel alelnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ezt úgy is lehet érteni, hogy a pénzekhez ne jussunk hozzá? Igaza van. Ezzel lehet csak megfogni a koprmányunkat, melyet éltessen a 2/3-ad, továbbra is. Mert nekünk ez így jó.
lusta
Rychu, már megint hülyeséget beszélsz.
namihami
Polyák tesó: csak hogy tisztán értettem-e?
Szóval szerinted a régi tagországokat (Németország, Franciaország, stb.) fenyegetjük, mi magyarok, a gazdasági fejlődésben? Azokat a németeket, akik nélkül sz@rni se tudna a magyar gazdaság. Kb. az a helyzet, hogy a németek finganak és mi sz@runk be.
Hála Istennek, elmondhatjuk, hogy nemcsak a magyar politikai vezetés áll csupa hülyéből, de a lengyelek is értenek a futóbolondok pozícióba helyezéséhez. Ennek a Ricsigyereknek biztos helye lenne az Orbán-kormányban. És nem is alacsony beosztásban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.