Aki nem tud megkeresni 220-at nettóban az annyit is ér. Vagy egy lúzer. Egy rosszabb képességű dzsentri. Proletár! Bármit mondhatnánk rá, hiszen 2017. márciusban a bruttó átlagkereset 298 300 forint volt..., legalább is a KSH adatai szerint. "Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot... "

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Drága Erzsébet-utalvánnyal kiszúrt szemű, a kormány napi jótéteményeitől félvak, a
propagandától félsüket, a rezsicsökkentést csont nélkül benyelő honfitársaim!
Fideszes gulyáskommunizmus, átlagolva és a Fidesz nagy álma végső soron teljesült. Létrejött egy polgári középréteg és egyre duzzad. Nem is volt nehéz létrehozni, egyszerűen csak átlagot kell számolni, aztán pedig átnevezni a dolgokat. Például mi politizálásnak hívjuk azt, amit a Fidesz csinál, ellenzékiségnek azt, amit minden más párt csinál, többségnek hívunk kétmillió embert a nyolcmillió választóból és még örülünk is neki, milyen okosak vagyunk. Ja, így könnyű! Csak bele ne dögöljünk."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Equus: rtl.hu/rtlklub/hirek/szili-katalin-havi-egymillio-forintert-dolgozik
Szili Katalin havi egymillió forintért dolgozik. Emellett telefont, internet-elérhetőséget biztosítanak neki, valamint állják a külföldi útjait is. A hivatalos válasz szerint Szili Katalin feladata „a Kárpát-medencei autonómiatörekvésekkel és az egyéb autonómiakoncepciókkal kapcsolatos koordináció.” Ő nem egy lúzer. De Jani már nem tudja "megdönteni", mert már régi évjáratú, szemben Demcsák Zszuzsával.
papa.49
@Eladott Ország: Hát igen már ,,pókhálós,,)))))))))))
papa.49
@volvós: Arra legfeljebb felakasztani a volt pártmúzeum bejáratánál Hódmezőn!!!
Manhattan
"Megüssem, vagy ne üssem azon tűnődtem. De egy nagy pofon nem old meg semmit sem...belehazudott a szemembe kinyílt a bicska a zsebembe"
Nessy
Fránya dolog az átlag! Lehet, hogy a nagypapa és az unoka átlag élet kora 45 év, a legszebb férfikor, de egyik már nem , a másik még nem tud...
A KSH átlagban benne van a kormány, a képviselők,Mészáros, Garancsi,Tiborcz, és még jó pár haver bére, és a közmunkásoké!
Benne vannak az év végi ,több havi jövedelemnek megfelelő, prémiumok is.
a helység kalapácsa
Tudod, van egy másik énem, sőt, nem csak egy másik...
Tudok okos lenni.
Tudok vérbuta lenni.
Tudok agresszív lenni (és nem csak mondom, ha úgy adódik, meg is teszem, márpedig néha úgy adódik...)
Tudok szelíd lenni, mint a bárány.
Ismerem a messzi múltat, és a távoli jövőt, tudom, hogy mii miért zajlik jelenleg - és mi lesz a következménye.
Néha meg tudom emészteni a nagyobb jóra tekintve, azt a sok szart, amivel a hulladék gazemberek elárasztják az emberiséget, néha nem.
Néha nem érdekel semmi.
Néha minden érdekel.
Néha nem akarok élni ebben a bumburnyák teljesen szétcseszett világban, amiben azt hiszik az emberek, hogy a technika fejlődése "A" fejlődés, miközben az csak egy álfejlődés - mert az élet teljesen másról szól!
Néha akarok élni, jobb napokat látni, amiben nincs véraljas ördögittas gonoszság - már a jelenben, pedig tudom, hogy ez soha nem történik meg...
Régen a víz törölte el őket a föld színéről, most a tűz fogja.

Nem baj, ha nem érted.
Igazából nem is kell.
A második esélyre gyúrjál.
Ja, hogy erről nem hallottál semmit?
Ez kinek a bűne, Erdő Péter - fő sátánista főesperes?

Érted a bűnöd fokát?
"Csak" a reményt, "csak" a szeretetet, Isten szeretetét (hogy az emberek érezzék, Isten szereti őket, és az emberek a szívük mélyéből szerethessék Istent), "csak" a hitet - hogy az igazságban, és ne hazugságokban higgyenek.

A szentek (nem azok a szentek, akiket a hamis katolikus vallás szenté avatott!) vérében tocsogsz, Erdő Péter - vágod, te gyökér hulladék?!

Az emberek elvannak a maguk kis sajátjában, de MI, a hivatalosak, fogunk futni jó néhány kört.

Kemény lesz.
Már ne vegyél tartós tejet.

Néha m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.