Az itthon maradottakat akarják gyermekszülésre kényszeríteni, ahelyett hogy elérnék: a fiatalok ne meneküljenek külföldre. “Lányok, asszonyok rettegjetek! Orbán Viktor kiadta a jelszót: szaporodjatok és sokasodjatok bármi áron. (…) Teleszülni a világot – micsoda alpári beszédmód. Úgy beszélnek a nőkről, mint a tenyészállatokról. “Lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség” – a Rákosi-érában ez volt a hírhedt Ratkó korszak jelmondata. A kórházakban megtiltották a művi terhességmegszakításokat, a cél az volt, hogy minden megfogant gyermek megszülessen. A nők közül a bolsevik rendszer hívő tagozata valóban kötelességének érezte, hogy szüljön. Ez is a pártfeladatok közé tartozott. Másokat pedig erre kényszerítettek, egyáltalán nem számított, hogy szeretné-e megszülni a megfogant gyermeket. A nők pedig rettegtek a terhességtől, ami nyilván a házaséletüket is megkeserítette. Így azután nem véletlen, hogy az én osztálytársaim között mindig sok volt az elhanyagolt, szeretet nélküli...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"ahelyett hogy elérnék: a fiatalok ne meneküljenek külföldre."

Mivel a fiatalok külföldre menekülnek a hazudós lopós politikánk elől ez bébiboom támogatás csak pótcselekvés. A tudatosan lenullázott iskoláztatási rendszer miatt a fiatalok amúgy sem lesznek szakemberek, mert megtanulhatják a bibliát, járhatnak hittanra és tanulhatnak fideszerkölcsöt ami annyit tesz, hogy ha lopni akarsz valamit akkor előbb (vagy utóbb) hozz rá törvényt.

Az értelmesebbje meg úgyis elmegy amíg teheti, tehát a sok gyerekkel csak többen leszünk.

Miközben a világ legsúlyosabb problémája a túlnépesedés.
solidedge
Még azt is megérem, hogy ha valaki megerőszakol egy nőt, de annak emiatt gyereke lesz, akkor az illetőt felmentik.
desiro
A rizsa gazsi mé nem baszatod a nejedet egy tenyész bikáva bazzeg???
majnem lemeradt és anyádat???
bencemacska
És OV-nak miért csak egy szál unokája van még???
És az öccseinek mennyi gyereke van???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.