Képzeljék el a pillanatot, amikor hősünk ül otthonában, egyedül van, mert a család már alszik, az óra most üti el a fél hármat, és „hajnalba szökken az éjszaka”. Megtudhatjuk, hogy van kertje, ahol macskabagoly nyávhuhog, és agyába ötlik a mondanivaló: még ő is családot, gyereket akar, akkor miért nem ezt teszi a magyarok zöme.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szerencsetlen macskabaglyok, ha tudnak, hogy ez a csipkelelku golyofej mennyire szereti oket - illetve ahogy elnezem Ildiko asszonyon es a ket gyermeken kivul oket szereti a legjobban - akkor maris szednek a satorfajukat a kertjebol, es mashol nyavhuhognanak...
Azert engedtessek mar meg az a picike teny, hogy talan egy no, - mint Bangone Borbely Erzsebet talan egy piciket tobbet tud a terhessegrol, a szulesrol (meg ha az apas is ), mint ez az egybites idiota.
A gyerek, a csalad szent, orulok neki, hogy o a sajat csaladjaban ezt gondolja, de megse akarjon Ratko Anna modjara valoban a "nok meheben kotoraszni", mert ezt talan akkor tehetne, ha ma egy not a ferje elete vegeig eltartana, es a ferj fizetesebol akar egy nagyobb csalad is jomodban elhetne. Talan rezsiszili csaladja ez a mintacsalad, de mit csinaljon az az anyuka, aki akar 3 pici gyerekkel is egyedul marad (mondjuk vegyuk azt az esetet, hogy megozvegyul,), es egyedul kell gondoskodnia a csaladjarol mindenfele szocialis halo nelkul, mert ugye azt szuntette meg legelso intezkedesei kozott a csuti vizilo... Szoval, szilard, hagyjatok abba a nepesseggyartast, azzal sem tudtok mit kezdeni, akik mar megszulettek, es elnenek otthon egy elheto eletet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Nekem szilárdról egy jóval nagyobb állat jut eszembe
Aki Én
...és még annyit, hogy a te személyes felelősséged sem csekély abban, hogy ebben az országban megcsappant a szülési hajlandóság.
Clavigo
@Aki Én: :) :) :)DDDDDDDDDDDDD :) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Már csak ismétlem magamat...Szarjál sünt szilárd...Esetleg tedd anyává a macskabaglyodat.
qxy
Szerintem meg, egész nap vissza tartja a fingást, mert ugye viselkedni kell, éjszaka meg a gerincen a sok fing fel kúszik egész a koponyába az ész helyére, ( mert ugye az nem sok van attol az egy tekervénytől meg sok a hely )és a sok fingtól jönnek az egyre szarabb gondolatok.
Na?? hogy ki találtam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.