Az MSZP új kommunikációs főnöke nagyon leszűkítené a kört, hogy ki beszélhet a pártból. Minden a kormányfőjelöltjükről szól majd.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@karma1: Szerintem meg vagy ez jön be, vagy semmi! Nem lehet az ellenzéket hagyni nyilatkozgatni, mert ezek képesek összevissza, ellentmondóan és önérdekből, keverve és sározva egymást azon a kevés csatornán, ami van. Lássuk be, ők sem értik a "demokráciát".
JAJMÁR
Annyira lehetetlennek tartják a fidesz legyőzését, hogy egymást tapossák le a nagy semmifelé tülekedésben.
karma1
@JAJMÁR: Hat nem! De szerintem minden partnak joga van a sajat erdekeben reklamot csinalni a sajat programjanak, az mar mas kerdes, hogy alig lesz ra mediafeluletuk, hiszen a csapbol is orban folyik meg a futyisz...
Talan annyi is eleg lenne, ha minden partnak lenne egy olyan szovivoje, aki barmilyen uggyel kapcsolatban elmondja a part velemenyet, oszt jonapot. Hiszen minden baloldali partnak lehet egy kicsit kulonbozo a velemenye a masik parttol, - ezert is vannak annyian.
Minden parton belul kellene ezt leszogezni, hogy ne mondjanak mast ugyanarrol a dologrol a nyilvanossagnak.
Azert maradjunk oszintek: az utobbi idoben ilyen oruleteket leginkabb a fidesz reszerol lattunk: az egyik oldalon kosalala, a masikon valaki mas, de ugyanarrol a dologrol homlokegyenest mas velemenyt mondtak a nyilatkozataikban.
Bar ez lassan kezd megvaltozni, mert elobb lehet halottbol kinyomni a fingot, mint egy futyiszesbol egy nyilatkozatot, plane egy mezei riporternek...:o)))
JAJMÁR
@karma1: Persze, békeidőben és jogállamban így működik. De most "harc" kezdődik, ahol nem elég a "szóvivőket" a nép elé tolni, hanem vállalnia kell a kijelöltnek ezt a szerepet is, a lehetséges leendő győzőt kell magasra emelni ahhoz, hogy mindenki lássa, és elhiggye, hogy győzhet! Ehhez pedig soknak hátra kell lépni.
JAJMÁR
@JAJMÁR: Majd a szavazólapon szerepelnek egy név alatt, és ha az összes ellenoldali induló olyan ember lesz, aki helyben népszerű, és helyben jól és ua. - nagyjából - mondja, mint a Botka, akkor még talán nyerni is lehet.
picike1
jézus a jó bort csak utóljára tálalta fel , vagy ezt elfelejtettétek ! már teli van a posta ládám a Botka ellenes kampánnyal dolgokkal !villám gyors emberek szórják szét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.