Kezdetben erősen felhős és napos területek egyaránt lesznek, szórványosan várható záporeső, a Tiszántúlon egy-egy zivatar is lehet. Éjszaka a Tiszántúlon túlnyomóan borult idő valószínű többfelé esővel, záporral, máshol továbbra is csak futó zápor lehet. Hajnalra a Dunántúlon csökken a felhőzet, kiderül az ég, ott csütörtökön már szinte zavartalan napsütésre számíthatunk ... (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Egyszer, annak idején, minden nap egy hónapig felvettem az idő járás jelentést este . Ugye azt is el mondják hogy ma milyen idő volt és mi lesz . Na kérem egy hónap alatt egyszer sem találták el hogy milyen idő lett amit este meg mondtak. Lófasz az egész. Volt a tévében egy idős juhász aki idő jósnak mondta magát és riport volt. el mondta hogy ez a felhő erre húz arra tornyosodik, vagyis ez lesz meg az lesz . Utána jött a Szilárd és mosolyogva el mondta hogy nem igaz mert a műholdas fotók alapján ki van zárva. Na mit ád a jó Isten, az öregnek lett igaza . Vagyis,
A vad kacsa lebukik vagy úgy marad,
Az idő vagy meg változik, vagy úgy marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.