A Fidesz azt javasolja, hogy választási kampányidőszakon kívül ne helyezhessenek ki plakátot se a pártok, se a kormány – közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón. Szerinte a burkolt pártfinanszírozás megakadályozásáról és az átlátható kampányfinanszírozás biztosításáról szóló – kétharmados támogatást igénylő, Halász János frakciószóvivő által lex csicskának nevezett – javaslat kizárja azt a korrupciós veszélyt, amelyet most a Jobbik plakátkampányával kapcsolatban látni, így aki megszavazza az előterjesztést, az a korrupció ellen foglal állást. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
persze a kormányzati tájékoztatást és a civilek segítségét nem tiltanák! =))
CsipkeRózsa
Ezek szerint a Soros-, a Brüsszel-, és a Migráncs témák is tilosak lesznek a kampány időszakon kívül.
Peller Anikó
A társadalminak álcázott politikai hirdetésekkel mi lesz gecik (egészoldalas nyilván, a tévében ötpercenként, rádióból hatpercenként, neten az arcodba, csapból meg folyamatosan, az adóforintokból)?

Magyarország kibaszottjól tejesít.
Állicsuk meg Brukszelt.
Meg a rosseb tuggya megjegyezni ezt a végtelen nagy kék szemétséget.
quadrocopter
Aha, túl sok kék szemetet meghekkeltek a normálisok!
Peller Anikó
@quadrocopter: ja, láthatóan a lopós plakátok baxszák a csőrüket. Betiltom és kész. De még meg is magyarázza, mert ő harcol korrumpncijó ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.