Egy igaz barát ott segít, ahol csak tud. Már évek óta téma, hogy a Felcsút melletti hatvanpusztai majorságot úgy bérelheti Mészáros Lőrinc cége az Orbán Győző tulajdonában lévő CzG Ingatlanforgalmazó Kft.-től, hogy valójában nem is a felcsúti polgármester vagy valamely érdekeltsége használja a hatalmas birtokot – írja a Magyar Narancs. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mészéros nevén lévő birtokok legalkább 90 %-a az Orbán-maffiáé, hisz azért tolja bele minden lehetséges úton-módon a Genyó a közlét, ráadásként, a Mészuérois kvalitású egyedek egyszerűen túl ostobácskák ahhoz, hogy saját képességeik segítsék őket a vagyonhalmozásban!
Tuti, hogy Mészéros nem tudná felsorolni, mennyi ingó - és ingatlan vagyontárgy van a nevén!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Dehogy maszeros penze. A magyar adofizetok penze.
colibri
Biztosan van sok bizonyíték, de sokan anélkül is tudjuk, hogy a fenti állítás igaz. Hülyének vagyunk nézve (pl. azzal, hogy 700 eft az összes megtakarítása), de nem vagyunk hülyék. Nem mindenkinek sikerült kimosni az agyát a helyéről!
namihami
Nemcsak Récsölke áll több lábon, de ez a ló is, amelyiknek most megint kilógott az egyik lába. Lassan csak lábakból fog az Orbán-Mészáros_Garancsi-(bőven van még folytatás) ló állni, annyi lába lóg már ki. És mi vagyunk azon hülyék, akik, ugyan nem önként, de finanszírozzuk hozzá a patkókat.
bakegya
Orbán viktor magyarország megrontója-bűnszövetségben lopnak az orbán maffia családtagjai egytől egyig!!!-és még a Soros a SPEKULÁNS.AKASZTÁSRA ÉRETT AZ EGÉSZ PEREPUTTY.
Desischado
Ezt minden épeszű ember tudja. De miért is ne, hiszen tűrjük a kirablásunkat! De meddig még?!
iluminati
@quadrocopter: Mészáros szájából még nem hallottam értelmes szót...ha interjút ad akkor is úgy viselkedik mint egy szégyenlős szűz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok