Kevesen tudják, de bontottak már panelházat nálunk is - nem is kicsit - földig vissza, és bizony ott minden kiderült, milyen állapotban vannak a magyar panelek. A bontás során "...semmilyen negatív tapasztalatra nem derült fény, sőt az épület sokkal erősebbnek bizonyult, mint amire számítottam. A nagy félelem indokolatlan volt így utólag. ... állékonyak, így nincs velük probléma. " - olvashatjuk a riportban megnyugtató szavait.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: BoBea
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
A lakásom valamely qutinoros technológiával készült 4 emeletes, kétlépcsőházas társasházban van. (1985-ben épült)
A lakás falai belülről kb. 4-5 cm gipszkarton szigeteléssel vannak ellátva. (Az elválasztófalak kivételével.) Teljesen ingyen szigetelték és vakolták le a házat kívülről, (2005-ben) cserében tetőtéri lakásokat alakítottak ki a negyedik emeletre, ill a másik lépcsőháznál ez nem jött össze. A házunkon Kb.10-12 éve ott egy nagy lyuk tátong, városunk csúfjára. A sátortetőt felépítették, az utolsó lakás helyén van az antennatorony. A második lépcsőházas szomszédaink előzőleg szerződést kötöttek egy telekommunikációs céggel antennák elhelyezésére. (Természetesen jó pénzt kapnak érte amelyből velünk nem osztoztak.) A céggel megegyezni nem tudtak, az antennák a mai napig ott vannak a házrészük tetején melynek következményeként a mi első lépcsőházas lakásaink is veszítettek értékükből a piacon. A sajtó és az igazságszolgáltatás sem tudott a dolog végére járni, a tetőteret beépítő cég időközben tönkre ment. Csak azért meséltem el ezt az esetet mert Magyarisztánban bármi előfordulhat. Veszélyes belevágni az ember lakhatását érintő projektbe, az meg csak egy mese, hogy ingyen van. (Pl. panel visszabontás.) Semmi nincs ingyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.