Előállították a rendőrök a már jó ideje Izraelben élő dr. Dániel Péter ügyvédet, mikor hazalátogatott Budapestre. A rendőrök a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren csaptak le a hazatérő ügyvédre és gyanúsítottként hallgatták ki.

A 444.hu információját az ügyészség megerősítette. Azt írták, hogy az ügyvédet előállították a Budapest Környéki Törvényszékre, ahonnan a nyomozó ügyész utasítására a Budapesti Nyomozó Ügyészségre vitték és ott hamis vád bűntettének megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyvéd panaszt tett a gyanúsítás ellen.

Dániel Péter ellen elfogatóparancs volt érvényben, mert Wittner Mária feljelentette, miután a férfi nyomdafestéket nem tűrő hangnemben nyilatkozott róla.

Dániel bocsánatot kért, de addigra Wittner már feljelentette. Az ügyvéd ezután nem jelent meg az ügyben kitűzött tárgyalásokon, időközben Izraelbe is költözött, a bíróság pedig kiadta ellene az elfogatóparancsot – írja a 444.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Csak azt kérdezném meg, -- mikor huszonötször indítványozták a Parlamentben, hogy hozzák nyilvánosságra az ügynök aktákat "bablevesmariska" két kézzel nyomta a NEM gombot. Miért is ...???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Eriksson: de igen. És hány feljelentésre nem így reagált az ügyészség, rendőrség.
Az érdekkörökről írtál, azzal kapcsolatban válaszoltam. Ahol megvan a pártfogó, ott nem indítanak az illető ellen elfogató parancsot sem.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...ez nem zsidó téma...ez csak egy téma a sok közül. ...és nem gondoltam kimondottan sem zsidóságra sem izráelre csak kimondtam azt amit sokan még ma sem mernek mert ...félnek vagy mittudom főbenjáró bűnnek vélnek.
a dánélpéter esete meg kimondottan szembetűnő azzal, hogy egy mengnevezni is bűnnek titulált felekezet védelmében iszkolt el, gondolván, hogy ő érinthetetlen lesz ezáltal.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: nem a felekezet védelme kellett ahhoz, hogy azt csinálja, amit jónak látott, biztos, hogy nem kérte senkinek a védelmét. Dániel Péter önálló akarattal, és gondolattal rendelkező személy.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: hát persze hogy nem, ahhoz elég volt a saját ökörsége...csak a felelősségrevonás előlli bujkáláshoz kellet a segítség.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: nem bujkált, elhagyta az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.