Előállították a rendőrök a már jó ideje Izraelben élő dr. Dániel Péter ügyvédet, mikor hazalátogatott Budapestre. A rendőrök a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren csaptak le a hazatérő ügyvédre és gyanúsítottként hallgatták ki.

A 444.hu információját az ügyészség megerősítette. Azt írták, hogy az ügyvédet előállították a Budapest Környéki Törvényszékre, ahonnan a nyomozó ügyész utasítására a Budapesti Nyomozó Ügyészségre vitték és ott hamis vád bűntettének megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyvéd panaszt tett a gyanúsítás ellen.

Dániel Péter ellen elfogatóparancs volt érvényben, mert Wittner Mária feljelentette, miután a férfi nyomdafestéket nem tűrő hangnemben nyilatkozott róla.

Dániel bocsánatot kért, de addigra Wittner már feljelentette. Az ügyvéd ezután nem jelent meg az ügyben kitűzött tárgyalásokon, időközben Izraelbe is költözött, a bíróság pedig kiadta ellene az elfogatóparancsot – írja a 444.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Csak azt kérdezném meg, -- mikor huszonötször indítványozták a Parlamentben, hogy hozzák nyilvánosságra az ügynök aktákat "bablevesmariska" két kézzel nyomta a NEM gombot. Miért is ...???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Már bocsánat de mi a gond??? Talán hazudott A Dániel???
RonaGyuri
@dr. prédikátor: nem hanem az hogy igazat mondott
DR Eric CARTMEN
Csak azt kérdezném meg, -- mikor huszonötször indítványozták a Parlamentben, hogy hozzák nyilvánosságra az ügynök aktákat "bablevesmariska" két kézzel nyomta a NEM gombot. Miért is ...???
Equus
hm... lehetséges, h már elévült a töri alapja? Így nem lesz mód arra, h az állítás valódiságát bizonyítsa, pedig milyen szép lenne megtudni, h egy repedt sarkúnak habzott a szája a nemzethy bohócpalotában
sokanvagyunk
...és lerepült a parókája. :) - mert ha a cím fölötti képre kattintok a távolugrásról, ezt a cikket kapom.
Conneny
@dr. prédikátor: Nem tudod véletlenül, miért kért bocsánatot ez a jogászok szégyene?
CsipkeRózsa
Ennél súlyosabb eseteknél miért nem fognak el bűnösöket?
Manhattan
Remélem, a kihallgatása után visszakapta az útlevelét.
Conneny
@Manhattan: Előtte még ki kell vizsgálni a kapcsolatait, mert aki ilyen brutálisan sötét, azt könnyel elvakítja az IÁ és válik terroristává. Az eljárás elhúzódhat, mert fő a biztonság.
Conneny
@Manhattan: Szegény megtévedt Péter testvérünk egy nemzetet sértett vérig, de mi megbocsátunk. Ez enyhítő körülményként lesz értékelve. Így arra lesz ítélve, hogy a Rákóczi téren minden egyes Magyar, akit a becsületében sért ez a történet, egyszer, de betyárosan seggbe rúgja D.P. tesót, ami a nyilvántartás szerint kb. 5.600 000 farbakompromittálást jelent. Hát, ez bizony egy szomorú de tanulságos eset.
Manhattan
Kiváncsi lennék a Goj-motorosok vezérére. Az a 150 cm (magas?) csöpp szerszámú egyén mindig is irigykedett a magas, jó kiállású fazonokra.
Clavigo
@Conneny: Érdekes,,,,,engem nem sértett meg...Te kinek a nevében vakersz,,tök feleslegesen ?
Equus
újragondolva:
Honnan a bűbánatos picsából szedte az infót a nagytudású rendőrség, h D.P. melyik géppel érkezik? Lehetséges az, h a lánykori nevén Nembiztonsági Hivatal, újabb időkben ÁVH... né'd a elütöttem, AH, mint alkotmányvédelmi Hivatal drága pénzen fizetett ügynökei azzal múlatták drága idejüket, h folyamatosan megfigyelés alatt tartották? Pusztán csak azért, mert egy kurváról azt mondta, hogy az ami?
CsipkeRózsa
@Equus: én is azon gondolkoztam, honnan tudhatták meg D.P. érkezését, t.i. a Horthy szobor avatását lekéste.
Manhattan
@Equus: Biztos, hogy számított rá, mert azt írta az oldalán, hogy egy darabig nem lesz!
Csizmás Kond
...szerintem inkább meg kéne skalpolni...hogy kóser metélt legyen.
nezelodo
Nem biztos. hogy csak neki szól a nemzeti hősünk rossz hírbe hozásáért kiosztott kurtavas. Sokkal inkább az istenadta népnek, hogy így jársz ha ki mered nyitni a szádat, és bírálni merészeled az igencsak gyarló vezetőidet!
Donáld Tramp
444. Tovább nem is érdekel ahogy a 888- sem
wagabund
...amilyen rafkós ez a pali, még megérjük, hogy vastag kártérítéssel fog hazautazni...mert őt jogtalanul zaklatták...(ott Magyarországon...)
Equus
@wagabund: 17.57 Sanszos... ha elévülés miatt megszűnt a felelősségrevonhatóság, akkor megérte Mo-ra jönni... az a pár óra meg pár milkóért? Még a méhszarosnak is megérné...
Habár, ha a méhszarosra én nyomnám a vasat az rajta maradna, míg le nem rohad - vagy a vas, vagy a keze
nezelodo
@Equus: Lehet, hogy szándékosan futtatták megint lukra pártunk és kormányunk magán rendőrségét?
Eriksson
Mitől kurva a kurva? Egy 80 éves "hölgyet" hogy lehet ilyesmivel vádolni?
Dániel P. mindenképpen megérdemli, hogy kapjon valami ráijesztőt, mert ezen az ügyön kívül is igen sokat megenged magának.
Csizmás Kond
Ebből a köcsögből csak azért lett sajtóhír mert zsidó köpönyeg alá bújva mer csak szarakodni...különben nem ér egy zseb szart.
elnyomott
@Csizmás Kond: egyetlen bűne, hogy zsidónak született. Ez már elég arra, hogy meghurcolják, hogy alázzák, gyalázzák. A magadfajta semmi emberek.
Csizmás Kond
@elnyomott: Soha senki nem született zsidónak !!!...a többi pedig filozófia.
Eriksson
@elnyomott: Szerinted csak ennyi a "bűne"?
elnyomott
@Csizmás Kond: Az az újszülött, akinek anyja, apja zsidó, szerinted nem zsidónak született?
elnyomott
@Eriksson: Semmi olyan, amiért jogállamban sittre vágnák.
Csizmás Kond
@elnyomott: ...kezdjük elölről...ki a zsidó ?
elnyomott
@Csizmás Kond: Úgysem tudod megfogalmazni. Egyébként mindig az a zsidó, aki valami miatt ellenség. De az nagyon.
Eriksson
@elnyomott: Akkor nézd vissza a dolgait a Wittner afféron kívülieket is. Ha ezt egy nem zsidó származású teszi, te lettél volna az első, aki kővel dobálta volna meg az illetőt.
elnyomott
@Eriksson: - én is itt élek és még jó a memóriám. Vajon hány jobbikos csücsül most börtönben szoborleöntésért?
Vagy hányan csücsülnek politikusok között börtönben becsületsértésért?
Vajon miért van nekik mentesség, ami miatt mást büntetnek?
Eriksson
@elnyomott: Jók a kérdéseid, de nem tudok rájuk válaszolni, mert így, ebben az összefüggésben, hogy ki zsidó és ki nem, sosem gondolkodtam. Ellenben neked gyorsan javul a memóriád, ha nem zsidókat(?) kell vádolni.
Az viszont biztos, hogyha D.P ártatlan volna, nem szökött volna Izraelbe az igazságszolgáltatás elől. Akkor, s azzal, elismerte a bűnösségét.
elnyomott
@Eriksson: Ha valakit igaztalanul vádol egy igaztalan hatalom, az bizony rendszerint menekül és nem azért, mert bűnösségét elismeri.
Akár zsidót, akár nem zsidót vádolnak igaztalanul én azt rendszerint védem.
Ha vádolom azokat a nem zsidókat, akik olyanért büntetnek zsidót, amiért nem zsidót nem -- akkor vállalom azt, hogy nem zsidót vádolok. De nem származása miatt, hanem tettei miatt.
Vajon meddig kell még ezt magyarázni, miért nem vállalod, hogy a származás döntő a megítélésedben, vagy véleményedben?
Persze, amíg még önmagad előtt is tagadod, addig talán nem vagy reménytelen...
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: ki a zsidó, és ki a nem zsidó? A besúgó az rühes zsidó? Aki nem besúgó az nem zsidó?
Aki az igazát keresi az zsidó? Aki igába hajtaja a fejét az nem zsidó?
Te hogy osztályozod az emberi fajt? Tettei, származása, kinézete alapján?
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: ui.: megjegyzem ez a D.P. egy szóra sem érdemes nagy átverő,és szélhámos...
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: még u.i.: egy szinten van bableves szétrakom a lábammarcsikával-...
CsipkeRózsa
@Eriksson: D.P. nem menekült el, hanem elköltözött Magyarországról, nem azért mert bűnös. A Horthy szobor leöntése festékkel nem olyan bűn, ami miatt valakinek menekülnie kell. Ő az itteni helyzettel volt elégedetlen, fiatal, miért maradt volna Magyarországon? A többi, talán már millió, magyar is elment, akinek nem tetszett a rendszer.
Csizmás Kond
@elnyomott: Tehát fogalmad sincs...de azért kiállsz a fantomképzeleted mellett.
Eriksson
Ahogy elnézem kedves kommentelő társaim, erősen működik nálatok a kettős mérce. S azért mert én elítélem D.P szélhámosságait, nem kellene velem kapcsolatban következtetéseket levonni. Mert amit D. összehordott botrányos kis élete során, az nem vall épelméjűségre, származásától függetlenül. S aki pártolja tevékenységét, a normális zsidókat is lejáratja.
elnyomott
@Eriksson: - szíved joga. Mint ahogy én elítélem minden politikus mocskos szélhámosságait. Akár zsidó, akár nem.
elnyomott
@Eriksson: - még valami. Dr.Dániel Pétert nem az összes dolgai miatt vádolják, hanem egyetlen egy valami miatt, amit számos más ember büntetlenül elkövetett.
De nem szaporítom a szót, mert elfogult vagy.
Eriksson
@elnyomott: ha Dánielt nem az összes dolgai miatt vádolják, csak ezért az egyért, akkor mégiscsak megúszta a többit és nem lehet felhánytorgatni, hogy azért vádolják, mert zsidó. És figyelj: "Dániel Péter ellen elfogatóparancs volt érvényben, mert Wittner Mária feljelentette, miután a férfi nyomdafestéket nem tűrő hangnemben nyilatkozott róla."
Fel lett jelentve, érted? Fel lett jelentve. S nem azért mert zsidó, hanem azért mert "nyomdafestéket nem tűrő hangnemet" használt valaki ellen, aki ezt zokon vette tőle.
A továbbiakban azt csinálsz amit akarsz, de engem hagyj ki a szórakozásodból.
elnyomott
@Eriksson: Hányan jellemeztek már valakit nyomdafestéket nem tűrő módon?
Bayer még mindig a hatalom hőse pl.
Ha büntetendő a sértés, büntessék - de mindenkinél. Akár miniszterelnök, akár zsidó, akár cigány, akár Eriksson.
Még valami.
Tudod van nem egy és nem két ember, akit szívből utálok szemétségei miatt. De ha olyanért ítélnék el, amiért más nem, felháborítana és igyekezném megvédeni.
Ez a különbség kettőnk között - erről ennyit.
Eriksson
@elnyomott: Mondom: Dániel P. fel lett jelentve, s nem én tettem. Mi közöm nekem ehhez?
A közeli viszontlátás reményében üdvözöllek, valamilyen más téma boncolgatásánál.
CsipkeRózsa
@Eriksson: A zsidó téma felvetése innen ered:

"Csizmás Kond ma, 08:16
Ebből a köcsögből csak azért lett sajtóhír mert zsidó köpönyeg alá bújva mer csak szarakodni...különben nem ér egy zseb szart."

A további hozzászólások csak ez után a szöveg után íródtak ilyen gondolattal.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ehhez sincs semmi közöm, bár igaza van csizmásnak. Dániel valóban izraeli védelem alatt állt, mert mint tudvalevő az az állam nem adja ki állampolgárait, bárki kéri, bármilyen ügyben. De ha egyszer "hazautazott", a védelem nem illeti már.
elnyomott
@Eriksson: Amikor "valakit" több milliárdos adócsalásért jelentenek fel, nincs ügy. Nem is foglalkoznak vele.
Ha nincs is közöd hozzá, az összehasonlításról azért lehet véleményed.
De őszintén szólva nem érdekel.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Akkor ezzel azt mondod, hogy mégsincs igaza Csizmásnak. Egyébként Csizmás nem Izraelre gondolt, hanem a zsidóságra. A kettő nem ugyanaz.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Valóban nem. De azért a magyar zsidóságnak is meg vannak a maga érdekkörei a közéletben, sőt még a parlamentben is.
CsipkeRózsa
@Eriksson: A nem zsidó magyaroknak szintén. Mindenkinek vannak pártolói vallásától függetlenül. Amennyiben itthon lettek volna "befolyásos" pártolói D.P-nek, akkor egy (vagy több) piti ügy miatt nem indítottak volna vele szemben eljárást.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Szóval az nem jutott el hozzád, hogy azért volt ellene elfogási parancs, mert Wittner feljelentette?
CsipkeRózsa
@Eriksson: de igen. És hány feljelentésre nem így reagált az ügyészség, rendőrség.
Az érdekkörökről írtál, azzal kapcsolatban válaszoltam. Ahol megvan a pártfogó, ott nem indítanak az illető ellen elfogató parancsot sem.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...ez nem zsidó téma...ez csak egy téma a sok közül. ...és nem gondoltam kimondottan sem zsidóságra sem izráelre csak kimondtam azt amit sokan még ma sem mernek mert ...félnek vagy mittudom főbenjáró bűnnek vélnek.
a dánélpéter esete meg kimondottan szembetűnő azzal, hogy egy mengnevezni is bűnnek titulált felekezet védelmében iszkolt el, gondolván, hogy ő érinthetetlen lesz ezáltal.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: nem a felekezet védelme kellett ahhoz, hogy azt csinálja, amit jónak látott, biztos, hogy nem kérte senkinek a védelmét. Dániel Péter önálló akarattal, és gondolattal rendelkező személy.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: hát persze hogy nem, ahhoz elég volt a saját ökörsége...csak a felelősségrevonás előlli bujkáláshoz kellet a segítség.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: nem bujkált, elhagyta az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.