Bevallom, hogy sokáig voltam Gyurcsány Ferenc politikai híve, eszmei támogatója. Hittem benne. Az első nagy ostobasága - szerintem - az öszödi beszédének - biztosan szándékos - kiszivárogtatása volt. Hitem benne, valamikor a köztársasági elnök választása körüli, felelőtlen politikai kudarc előkészítésében játszott szerepe miatt rendült meg először.

Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Nekem ez olyan" süllyed a hajó" effektus...
zotyo
Ez nagyon veszélyes talaj.

A magyar jogrendszer alapjait kérdőjelezi meg csak azért mert gyurcsány Ferenc ámokfutásához nem mindenki asszisztált.
vukkocska
Nekem az igazságtartalmával van gondom. Nem Gy.F. jelölte Szili Katalint, hanem a frakció-választmány. Szili Katalinnak kellett volna visszalépnie, de ő úgy gondolta, méltó a megmérettetésre. Ő gondolta. Most lehetne egy tudós Glatz Ferencünk, és nem fájna a fejünk. Még azt is "benyelték", hogy falból átszavazott a Fidesz. Szili még büszkélkedett is vele. Hát ez lett belőle. Meg ez a magyarázkodó írás. Az ilyen álszimpatizánsokból áll így az országunk, ahogy áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.