Budai Gyula – ki ne emlékezne erre a nemes névre – a volt elszámoltatási főmuftit Szijjártó nemkülönben emlékezetes külügy-féle miniszter „2017. március 22. napjától a kinevezés visszavonásáig – de legfeljebb 6 hónap időtartamra – az Oroszország által elrendelt embargóból fakadó külgazdasági intézkedésekért felelős miniszteri biztossá” avanzsálta.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vannak olyan elnyeltek, akik egy idő után előkerülnek. Például a nagy előkerülő, nekünk Budai Gyula feljelentőbiztos, aki a választási kampányokban nagy szerepet kapott, amikor naponta ötször tartott sajtótájékoztatót és súlyos bűncselekményeket leplezett le, valamint neveket sorolt, hogy ki mindenkit jelentett fel aznap. Valami fatális véletlen folytán mindig ellenzéki politikusokról rántotta le a leplet, ám a sok száz feljelentésből végül egyetlen valódi per és ítélet sem született. Aztán a hűséges szolgát dinnyekóstolónak állították be, majd valahová Oroszországba száműzték, de mostanság megint előszivárgott, mert jön a választás. Az biztos, hogy bármit is tesz egy fideszhű harcos, semmi bántódása nem eshet. Mármint ameddig lojális az Orbán nevű Viktorhoz. Addig megvédik, ha fene fenét eszik is. És az arcunkba is tolják ezt a tényt. Mint például Schmitt Pál volt köztársasági elnököt, akiről bebizonyosodott, hogy csalt is, lopott is és hazudott is, a miniszterek elnökének évi agymenésén mégis ő a díszvendég.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@papa.49: A kis gnóm hogy megúszta az okirathamísítási balhéját!
papa.49
@quadrocopter: Hát persze, aki beáll, és eléggé gátlástalan bármit megtehet ha tudja mi a kötelessége!!!
papa.49
@kokopelli: Ismerem belülről a cba. uralkodó körülményeket, ÉN SE VÁSÁROLOK OTT SOHA SEM!!!
Eladott Ország
@papa.49: A mellékelt fotó a Heves-megyei Tarnazsadány általános iskolai WC-ről készült
papa.49
@Eladott Ország: Hát azt gondoltam nem a képviselő urak által látogatott intézményről van szó!!!
namihami
Szép szakma, mi több-hivatás.
Már a nevét kitalálni is embertpróbáló feladat lehetett. Hát még betölteni ezt a gyönyörű feladatot. És pláne ennyiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok