Toroczkai László félelmetes fotókkal sokkol a Facebookon. A képek szerint az általa alapított mezőőrség illegális határátlépőket arra kényszerített, hogy feküdjenek le a földre. A jóakaratú magyarázat szerint csak felvág a polgármester. A rosszabb esetben kényszerítő eszközöket alkalmaztak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A MAGYAR VENDÉGSZERETET!-félelmetes,sokkoló!
F_Viktor
A hitelesseg erdekeben megjegyzem, az emlitett mezoorsegben egyetlen helyi lakos nem vesz mar resz, mert nem birta a gyomruk.
Toroczkai jobbikosokkal es varmegyesekkel potolta oket.
bakegya
A MAGYAR VENDÉGSZERETET!-félelmetes,sokkoló!
szép új világ
Ez egy jogállam? Milyen jogköre van a mezőőrnek vagy rendőröset játszó polgárőrnek? Valaki már helyre tehetné ezeket az "önkénteseket" Ha annyira migránst akarnak üldözni jelentkezzenek határvadásznak. Folyamatosan hajkurászhatná a migránsokat és még fizetnek is érte. De ők csak maradnak "mezőőrök" mert ahhoz nem kell semmiféle végzettség, nem kell fegyelem és elég ha az illető csak egy fokkal értelmesebb mint egy tanyasi tyúk, már csak azért, hogy ne szarja össze az udvart.
offside
@bakegya: 17:43 Szívderítő, örömteli, reménykeltő.
offside
@szép új világ: MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYE
XXXI. cikk
(1) Minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére.
1magyar
@offside: Csak az a baj,hogy ezek akik itt védik a betolakodókat már régen idetolakodtak és megkapták a magyar állampolgárságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.