Corina Cretutól sajtótájékoztatón kérdezték meg, mi a teendő, ha egy illiberális politikát folytató állam miniszterelnökének a veje nyeri a közbeszerzéseket. Rejtély, kire gondolhattak. A Hír TV információi szerint az Európai Bizottság román biztosa, Corina Cretu egy sajtótájékoztatón az EU-s pénzek magyarországi felhasználásával kapcsolatban azt mondta, Romániában lecsuknák a miniszterelnököt, ha vejének ítélné a közbeszerzéseket. Cretu arról is beszélt, hogy Magyarországon olyan rendszer működik, ami alkalmas a szabályok kijátszására, de az EU várhatóan szigorítani fogja a pénzek odaítélésének és az ellenőrzéseknek a módját. A sajtótájékoztatón arról kérdezték a román biztost, hogy mi a teendő akkor, ha egy illiberális politikát folytató állam miniszterelnökének a veje nyeri a közbeszerzéseket, erre válaszolta ezt: „Magyarországra gondolt ön az imént? Hát igen, az egyetlen ország, ahol általában ezt a rendszert látjuk. Például az én országomban, hogyha ilyesmi történne,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
www.facebook.com/Adevarul/videos/10154408956191243/
A rohadt csuti cigány ráadásul még a pofánkba is röhög, nem még hogy lecsuknák. De egyszer eljön a szarház számonkérésének ideje is. Röviden: a románok azt ismerték fel a maguk egyszerű módján, ahogyan az egyszerű ember a közéletet szemléli, hogy hatalmasék az ő véleményét, a nyilvánosság véleményét megkerülve hoztak egy, a saját érdekeiket szolgáló törvényt. Éjszaka, sürgősségi eljárásban. És ha egyszer megtették, akkor másodszor is megteszik, és akármilyen tetszőleges kérdésben megteszik, és ugyanúgy elfelejtik megkérdezni a véleményét, a keményen dolgozó kisemberét. Ez pedig nincs rendben. Hogy meddig mehet el egy fékevesztett hatalom, azt Magyarország példáján hetedik éve látjuk.
És ha egyszer meglopnak, akkor másodszor is meglopnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A miniszterelnököt, ha veje a csóré seggével, a nulla szakmai referenciájával milliárdos állami közbeszerzéseken nyerte degeszre magát. Sok ordas gazembert termelt ki ez a rezsim, de mind közül az egyik legirritálóbb ez az érdemi munkát hírből nem ismerő sunyi tróger, akinek meggyőződése, hogy a tehetsége okán lett üzletember és neki személyiségi jogai vannak, amikre hivatkozva kikérheti magának. Ameddig ez a nyálas, undorító, kinőtt érettségi öltönyben idegen országok miniszterei oldalán nem tudjuk milyen alapon feszítő, állami tenderek útjából félreállni képtelen, tenyérbemászó megélhetési vő úgy tudja, hogy neki vannak magánbefektetései és úgy tudja, hogy nem a közösben turkál, addig ebből az országból menekülni fog a képzett, tanult, értékes munkaerő. Ameddig egy ilyen nyikhaj paraszt a magyar újságíróknak üzengethet és azt hiheti, hogy alanyi jogon járnak neki a földek, kastélyok, paloták, kikötők, ingatlanok, addig mindenki megérdemli a sorsát. Ameddig van média, amelyik lehozza ennek az arrogáns pöcsnek a sirámait, addig megette a fene ezt a
gyászos országot.
bakegya
kepek.444.hu/2017/06/30/orban-es-erdogan-nincs egyedül az orsos vicctor a maharadzsák klánjában-külügyesen is folytat már tárgyalásokat egyenesen angolszász,nagyhatalmak lenyúlására is...mért ne4 lopkodná össze a családi arany -bányákat...VICCTOR KIRÁLY MAGYAR KIRÁLY SOKKAL NAGYOBB TÉTELBEN JÁTSZIK E FÖLDTEKÉN!!!
nyanya001
Tizenegy kilátó épült uniós pénzből a kétezer lakosú alföldi faluban, Tyukodon
Óriási kilátónagyhatalom lett a szabolcsi Tyukod, derült ki a HírTV Célpont pénteki adásából. A kétezer lakosú faluban 11 kilátó épült az utóbbi években, 264 millió forint uniós támogatásból.
A műsorból kiderült, a kilátók gyakorlatilag ellepték a teljesen lapos környezetben elhelyezkedő falut, igaz, egy részüket alig lehet megközelíteni a gaztól.
444.hu/2017/06/30/tizenegy-kilato-epult-unios-penzbol-a-ketezer-lakosu-alfoldi-faluban-tyukodon

Csak ezért megérdemelnének vagy 10 év fegyházat ezek a mocskos tetves tolvajok !
Eladott Ország
@nyanya001: Az alföldi kilátóból nézik, hogy a párhuzamosok a végtelenben metszik egymást.
index.hu/belfold/2009/10/04/40_centis_kilato_epult_40_millioert_bodrogkereszturon/
A bodrogkeresztúri kilátó mindössze negyven centiméter magas, amelynek közepére egy bronzból készült iránytűt is betonoztak. Az önkormányzat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől nyert rá 39 millió forintot. A kilátónál még a mellette lévő vízmű dombja is sokkal magasabb.
nyanya001
@Eladott Ország: Az is felháborító, na de ez egyenesen bicskanyitogató !
qxy
@nyanya001: bicskanyitogató ! ??? Csak már egyszer olyan kezébe lenne az a kurva bicska hogy tudja is használni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.