A Magyar Idők felkérése készített felmérés szerint a Fidesz-KDNP egyértelmű fölényben van a többi párttal szemben.

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása szerint szűk egy évvel a választás előtt egyértelmű fölényben van a Fidesz-KDNP, a kormánypártokkal az előkampány-időszak után is többen szimpatizálnak, mint a többi párttal együttvéve.

Az elemző intézetnek a Magyar Idők számára készült felmérése szerint, amelynek összegzését szombaton juttattak el az MTI-hez, júniusban a teljes felnőtt népesség 30 százaléka támogatta a Fidesz-KDNP-t.

"A kormánypártokkal így a jövő évi választási kampány főpróbája után is többen szimpatizálnak, mint a többi párttal együttvéve" – írták.

A Jobbik szimpatizánsi tábora 11 százalékos, míg az MSZP-tábor a teljes felnőtt népesség 7 százalékát teszi ki. A kisebb pártok közül a DK 3, az LMP és a Momentum Mozgalom pedig 2 százalékon áll.

Az Együtt, a Párbeszéd, a Fodor Gábor által vezetett Liberális Párt, valamint a Kétfarkú Kutya Párt tábora egyaránt 1 százalékos.

A legvalószínűbb listás választási eredmények szerint a Fidesz-KDNP 41 százalékon áll, a Jobbik a listás szavazatok 23, az MSZP 15, a DK 5 százalékát szerezné meg. Ezen a bázison az LMP és a Momentum Mozgalom tábora 4-4 százalékos, míg a Kétfarkú Kutya Párt 3, az Együtt 2, a Párbeszéd és a Liberálisok pedig egyaránt 1 százalékon állnak – olvasható a Nézőpont Intézet felmérésében.

A Nézőpont Intézet személyes közvélemény-kutatása 2017. június 2-18. között készült 2000 ember megkérdezésével.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Magyar Idők, Nézőpont... ne tessen röhögtetni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Az Én nézőpontom más Bukik a Fidesz!
Desischado
@bakcsubakka: Köszi, hogy megnevettettél! Ami lézer fácán gyilkos janónak ment, sajna, nem biztos, hogy neked menne a "nagy" nyögdíjaddal. Pedig százszor különb legény vagy a janónál, az biztos!

@Perwool: Az biztos! Ott lenne mindenki, a család, a haverok egyaránt!

vicc:
Autópálya beállva, se előre, se hátra. Az egyik autóban észreveszi a sofőr, hogy valaki bekopogtat az autók ablakán. Mikor odaér hozzá, kérdezi mi történt? Azt mondja a fószer: a dzsihádisták elrabolták orbán viktort és 20 millió dollárt kérnek váltságdíjként, vagy elevenen elégetik. Kérdi az autós: a többiek mennyit adtak? Válasz: a maga előtt álló két liter benzint.
bakegya
-AZ ÉN NÉZŐPNTOM AZ ,HOGY AZ ORBÁN CSJCSKÁK NAONTA MIND NAGYOBB MENNYISÉGBEN ÉS MINŐSÍTHETETLEN POFÁTLANSÁGGAL HAZATOLJÁK AZORSZÁGUNK!!!-de a legszemetebb lehúzó erőpáros az orbán -mészáros pereputty!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.