264 millió forint ment el Tyukodon kilátókra, 5-10 millió forinttal gazdagodtak azok, akik építettek egyet. "Nem mindenütt kell pártkatonának lenni ahhoz, hogy néhány uniós millió magánzsebekbe vándoroljon. Tyukodon például a könyvtáros közmunkás is kaphatott 24 millió forint uniós pénzt kilátóépítésre. A síkságon másik tíz család is jól keresett a kilátóépítéseken" – derítette ki a HírTv Célpont című műsora. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő nagyközségen nagyjából kétezren élnek, ők osztoznak a kilátókon. Az elmúlt 4 évben Tyukod 264 milliót kapott kilátókra. A Célpont stábja szerint turistákat így se sikerült bevonzani a településre, Tyukodra csak az megy, aki nagyon eltévedt. De ez nem is volt cél. A tyukodiak rájöttek, hogy nem olyan beruházásokat kell hajszolni, amire szükségük van, hanem olyat kell keresni, amire Brüsszel pénzt ad. A Célpont stábjának az egyik kilátóépítő – aki egyébként közmunkásként dolgozik a falu könyvtárában – nem tagadta, hogy nem az alföldi...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
@Horizont: ja, pontatlanul fogalmaztam. De tényleg minden politikai oldaltól, megmozdulástól, ideológiától, törekvéstől elfordulok már, mert mindenütt a mocskos, erkölcstelen érdek, a hatalomvágy, a megalkuvás van.
Mindegy már szerintem, hogy ki van fent és ki van lent, mindig rosszabb lesz ez az egész.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Ez. ...ugyanis amikor a zunió jött azzal az ezt százszormeghaladó átbaszással, hogy mindent privatizélni kell és ócskavas áron felvásárolt mindent majd meg is szüntetett, az ilyen potom kilátokra adott pénzek az ők elkövetett gazemberségekhez képest még aprópénznek sem vehetőek...és ahogy nem szépdolog?...hát nem, de ha már ők kezdték az átverést valamiből csak meg kell élni.
Csizmás Kond
@Cefi: ne erőltesd a kopaszodat te úgy sem fogod megérteni ebben a kibaszott életben...
Cefi
@Csizmás Kond: Nálam egy dolog kopasz. A farkam vége. De az ernyedt állapotban is egyetemi docens hozzád képest. Te kis kancsó, csizmára vert ondó.
Csizmás Kond
@Cefi: ...gondolom metélt...és vered...hát ezzel sem nagyon kérkedik egy normális ember...csak te és az a lükebenkő.
Cefi
@Csizmás Kond: Menjél aludni szarzsák, mindjárt mennek az ápolók, te fideszcsicska-orbánszar.
Mondtam az előbb, mit olvass el. Minden benne van rólad, meg a kotorék fajtádról. Cumi, oszt' tente.
teuton
@Csizmás Kond: Na mostmar gazdasagi szakember is lettel? Akkor miert itt vakaraszol baromsagokat apropenzert ide, miert nincs olyan vagyonod, mint Sorosnak??? Azokat a bezart, szerinted igen jol menö üzemeket, gyarakat, banyakat miert nem te vetted meg 1 euroert es csinaltal velük extraorbitalis profitot? Mert masok bezartak, nem volt ugyanis rentabilis! Ha megbezed, a csaladi körben privatizalt cegek MO-on csak azert tudnak nyereseggel müködni (pl. az Orban-csalad köbanyai, Meszaros epitöcegei), mert kizarolag MO-on, kizarolag mutyizott palyazatokon nyert szerzödessel tularazva dolgoznak! Ha olyan jok es olcsok, hogyan nem nyertek egyetlen Unios palyazatot sem eddig Nyugat-Europaban, holott csak 20-25%-nyi munkabert fizetnek a dolgozoiknak???
Ja, amit pedig "elfelejtettel" megemliteni, nem privatizalt semmit az Unio MO-on, hanem a magyar allam, es ha TE fantaziat lattal egy cegben, akkor miert nem TE vetted meg??? Mert ingyen nem osztottak semmit! Aki pedig megvesz valamit, azt csinal vele, amit akar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.