Az LMP szerint “a Fidesz és az MSZP nagykoalícióban hagyta”, hogy a szombathelyi szocialista Czeglédy Csaba folytathassa zavaros ügyeit.  A szóvivő feltette a kérdést: a kormányzat miért hagyta, hogy Czeglédy folytathassa ezen ügyeit? Szerinte sem a Fideszt, sem az MSZP-t nem érdekli, hogy adócsaló vállalkozások működnek-e az országban. Úgy ítélte meg: most a választási kampány közeledtével indult csupán egy leszámolás. Az LMP ezrét felszólítja a kormányt, hogy rendkívüli intézkedés keretében nyissa meg a bérgarancia-alapot a diákok számára. Az ellenzéki párt arra is választ vár Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől, és az adóhatóságot felügyelő Tállai András államtitkártól: vizsgálták-e az elmúlt években Czeglédy Csaba cégeit, és milyen eredményre jutottak? Kanász-Nagy Máté úgy ítélte meg: a vállalkozó a kormányzati hatóságok hallgatólagos asszisztenciája mellett folytatta ügyeit. Azon ellenzékiek akik nem MSZP-sek azok is pontosan átlának a szitán és látják, hogy ez...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán juttatta be őket fideszes átszavazókkal a parlamentbe. Azóta is Orbán kedvenc ellenzékeként ügyködnek, igaz, néha ködösítenek... Sukorót is benézték! Hülyét csináltak magukból! Nem ciki így, ennyire a fidesz kezére játszani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Orbán juttatta be őket fideszes átszavazókkal a parlamentbe. Azóta is Orbán kedvenc ellenzékeként ügyködnek, igaz, néha ködösítenek... Sukorót is benézték! Hülyét csináltak magukból! Nem ciki így, ennyire a fidesz kezére játszani?
bencemacska
Megindult a választási kampány.
Az LMP valamelyik vezetője és Botka már koalícióra lépett, vagy még versenyeznek az "őfelsége ellenzéke" címért?
CsipkeRózsa
Az LMP már a kezdetektől igyekezett az MSZP ellen megszólalni, a FIDESZ-t is csak úgy tudta bírálni, hogy közben az MSZP-re is mondott valami elítélendőt, mintegy elnézést kérve ezzel a Fidesztől.
Kookas
béla esetleg ha meg védenéd őket.
Béla333
@Kookas: 16.59
Szerintem nem kell védeni őket, hiszen ez amolyan vasárnap délutáni szuttyogás csak!
Felszólalt az LMP, hogy a Fidesz éveken keresztül hagyta valamiért, hogy az MSZP és a DK vezető ügyvédje folytassa a (jelek szerint) gyanús üzelmeit, majd közeledvén a választás, most rántották elő az egészet a kalapból!
Az elmúlt években nem látták ugyanezt?
Felesleges erőlködés az LMP-re dobálni a sarat, itt sem ők voltak akik a disznóságot elkövették, hanem (talán) a Czeglédy Csaba!
Érdekes, hogy ide írogatók erről egy szót sem ejtenek?!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: Bélám! "a Fidesz éveken keresztül hagyta valamiért, hogy az MSZP és a DK vezető ügyvédje folytassa a (jelek szerint) gyanús üzelmeit, "
Szerinted valóban van ilyen?? :))) Te is a Szíriuszon élsz a patakival?? :)) Neröhgtessél mán... :)))))))
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 17.49
Azt írtam, hogy a jelek szerint! Mit lehet mást gondolni, amikor a cikket, a tudósítások szerint állítólag elsikkasztotta a diákmunkások pénzeit?!
Te honnan tudod, hogy nem történt semmi? Megérzés?
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: és te honnan tudod, hogy megtörtént? Megérzés? És évekig? Ne izéjjé mán... :)) Te is tudod, hogy ez már a kampány része...
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 17.55
A kérdés éppen az, hogy ha látták korábban, akkor miért nem léptek korábban a Fideszesek?
Ezt kérdezte az LMP!
Egyébként te tudsz valamit a Simon Gábor rejtélyes százmillióinak az eredetéről?
Neked is szokott a számládon hébe-hóba néhány tíz- vagy százmillió csak úgy megjelenni?
Na az ilyen, a mai napig le nem zárt ügyek, valamint az elmúlt évtizedekben tapasztalt lopkodások miatt lehet igazság az ügyben!
Majd 5-10 év múlva kiderül!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: nem derül ki. Fideszhernyók mindent 25-80 évre titkosítottak. Hidd el, a Simonban benne volt a fütyesz is... Egy emeszpés kicsi stróman volt..
Equus
@Béla333: Béla, te tudsz valamit, amit mi nem. Csak nem olvastad már az ítéletet Czeglédyről? Nyilvános lesz a kivégzés? Akasztás, lefejezés vagy csak egyszerűen agyonlövik, netán létrával kell mászkálnia Alcsút és Felcsút között, míg jön egy osztrák házaspár?
Béla333
@Equus: 18.20
Czeglédy ügyéről természetesen nem tudok többet, mint mondjuk te, de Simon Gábor 4 éve húzódó ügyében nehéz megmagyarázni, hogy honnan került az osztrák számláira az a sokszáz millió Forintnyi valuta?! Vagy neked mi a véleményed? Tényleg a saját megtakarítása amit az osztrák és a svájci számláin forgatott?
Szerinted az elmúlt évtizedekben létezett hogy csak korrupciós ügyek és lopkodások voltak, eltűnt az államadósság többszöröse, de elkövető az egy szál sem?
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: nomegasoros... :) Az meg hol van??? Há mé maradt le?? :O
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 18:54
Aztat kifeledte a sajtótájbó!
Majd hónap bepótújja!
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: fegyelmit fog kapni! Mehet felcsútra kanosszázni... :)
Equus
@Béla333: Nem tom, miként éled az életed, de velem előfordult már, h mivel 1ébként is másik országba vitt az utam, ismerősöm kérésére az ott vezetett számlájára befizette pár €10.000 -t. Sok időmbe nem került. Az meg, h miként szerezte egyszerűen nem érdekelt. Én nem vok hatóság... csak eleget tettem egy baráti kérésnek. Ebben mi a balhé?
Most Mo-n arra készülnek, h a szemétdíjat vagy a gázszámlát se lehessen a postán a szomszédnak befizetni. A szomszédnak, aki éppen külföldön vagy kórházban van (közkórházat nem kívánok senkinek, még az ellenségeimnek sem).

Ha Simon úr kapott egy felkérést, h arra jártában fizessen be vkinek biztos helyre pár Ft-ot, abban mi a balhé?
Béla333
@Equus: tegnap 21.52
Érthetetlen számomra (vagyis nagyon is érthető?!), hogy miért akarod elbagatellizálni rejtélyes, a mai napig nem tisztázott százmillióinak a történetét. Itt nem aprópénz szívességből való mozgatása történt, hanem keményen pénzmosodának tűnik az ügy, az MSZP alelnöke szervezésében:

"A politikus, aki korábban a szocialisták országos választmányát vezette, 2008 januárjában döntött úgy, hogy Ausztriában számozott értékpapírszámlát – két klíring és két time deposit számlát – nyit. 2008. január 28-án és 2009. április 10-én ezekre a számlákra 575 000 eurót és 162 954 dollárt helyezett el. Simon Gábor az összegeket később határozott idejű bankbetétekbe, majd értékpapírokba fektette. A betétszámla egyenlege 2013. október 16-án 770 000 eurót – tegnapi árfolyamon 240 240 000, azaz kétszáznegyvenmillió-kétszáznegyvenezer forintot – mutatott. A szocialista országgyűlési képviselő az osztrák pénzintézetnek úgy nyilatkozott, hogy a vagyon többek között egy cég, valamint egy budapesti ingatlan eladásából származott."
mno.hu/belfold/simon-gabor-szazmillioi-1209015

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.