Az LMP szerint “a Fidesz és az MSZP nagykoalícióban hagyta”, hogy a szombathelyi szocialista Czeglédy Csaba folytathassa zavaros ügyeit.  A szóvivő feltette a kérdést: a kormányzat miért hagyta, hogy Czeglédy folytathassa ezen ügyeit? Szerinte sem a Fideszt, sem az MSZP-t nem érdekli, hogy adócsaló vállalkozások működnek-e az országban. Úgy ítélte meg: most a választási kampány közeledtével indult csupán egy leszámolás. Az LMP ezrét felszólítja a kormányt, hogy rendkívüli intézkedés keretében nyissa meg a bérgarancia-alapot a diákok számára. Az ellenzéki párt arra is választ vár Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől, és az adóhatóságot felügyelő Tállai András államtitkártól: vizsgálták-e az elmúlt években Czeglédy Csaba cégeit, és milyen eredményre jutottak? Kanász-Nagy Máté úgy ítélte meg: a vállalkozó a kormányzati hatóságok hallgatólagos asszisztenciája mellett folytatta ügyeit. Azon ellenzékiek akik nem MSZP-sek azok is pontosan átlának a szitán és látják, hogy ez...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán juttatta be őket fideszes átszavazókkal a parlamentbe. Azóta is Orbán kedvenc ellenzékeként ügyködnek, igaz, néha ködösítenek... Sukorót is benézték! Hülyét csináltak magukból! Nem ciki így, ennyire a fidesz kezére játszani?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 18:54
Aztat kifeledte a sajtótájbó!
Majd hónap bepótújja!
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: fegyelmit fog kapni! Mehet felcsútra kanosszázni... :)
Equus
@Béla333: Nem tom, miként éled az életed, de velem előfordult már, h mivel 1ébként is másik országba vitt az utam, ismerősöm kérésére az ott vezetett számlájára befizette pár €10.000 -t. Sok időmbe nem került. Az meg, h miként szerezte egyszerűen nem érdekelt. Én nem vok hatóság... csak eleget tettem egy baráti kérésnek. Ebben mi a balhé?
Most Mo-n arra készülnek, h a szemétdíjat vagy a gázszámlát se lehessen a postán a szomszédnak befizetni. A szomszédnak, aki éppen külföldön vagy kórházban van (közkórházat nem kívánok senkinek, még az ellenségeimnek sem).

Ha Simon úr kapott egy felkérést, h arra jártában fizessen be vkinek biztos helyre pár Ft-ot, abban mi a balhé?
Béla333
@Equus: tegnap 21.52
Érthetetlen számomra (vagyis nagyon is érthető?!), hogy miért akarod elbagatellizálni rejtélyes, a mai napig nem tisztázott százmillióinak a történetét. Itt nem aprópénz szívességből való mozgatása történt, hanem keményen pénzmosodának tűnik az ügy, az MSZP alelnöke szervezésében:

"A politikus, aki korábban a szocialisták országos választmányát vezette, 2008 januárjában döntött úgy, hogy Ausztriában számozott értékpapírszámlát – két klíring és két time deposit számlát – nyit. 2008. január 28-án és 2009. április 10-én ezekre a számlákra 575 000 eurót és 162 954 dollárt helyezett el. Simon Gábor az összegeket később határozott idejű bankbetétekbe, majd értékpapírokba fektette. A betétszámla egyenlege 2013. október 16-án 770 000 eurót – tegnapi árfolyamon 240 240 000, azaz kétszáznegyvenmillió-kétszáznegyvenezer forintot – mutatott. A szocialista országgyűlési képviselő az osztrák pénzintézetnek úgy nyilatkozott, hogy a vagyon többek között egy cég, valamint egy budapesti ingatlan eladásából származott."
mno.hu/belfold/simon-gabor-szazmillioi-1209015

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.