A véletlenséget csak vélelmezzük, azonban aligha történhet meg, hogy a kommunikációból egyébként profi kabinet, ami Orbán Viktor miniszterelnök köré épül a kormányfő szájába adta volna azt a mondat… A kormányfő szerint a nemzeteknek meg kell kapniuk a megbecsülést és az elismerést, mindent, ami “megilleti” őket. “Tisztelni kell a jogaikat, nem lehet tőlük azokat elvenni, nem lehet föléjük erőszakolni, vagy föléjük ügyeskedni lopakodó alkotmánymódosításokkal valamilyen építményt, amiben a végén senki nem érzi magát jól” - Pontosan ki és hányszor módosította az alkotmányt hatalomra kerülése óta? - Ki volt az, aki a saját céljainak elérése érdekében felhasználta a parlamenti kétharmadát arra, hogy inkább megváltoztasson néhány törvényt, csakhogy neki jobb legyen?

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hiába, néha nemzetközi téren is elfeledkezik arról, hogy amivel mást vádol, azt saját maga alkalmazza.
Már ennyire hülyének néz minket, vagy ő ennyire leépült?
"Kis ember hát itt a vége...?"
Vagy álmodik a nyomor?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@cikicakk55: ma, 16:25
Én soha nem voltam még egyetlen pártnak sem a tagja, de, amit a "konzultáció" értékelésén mondott: "liberális hablaty" olyan volt , mint egy pofoncsapás.
Mondta ezt a Liberális Internacionálé egykori alelnöke alelnöke.
Mondott már életében igazat?!
bencemacska
folyt. elnézést már dadogok is, alelnöke csak egyszer!
Eladott Ország
Bármennyire is gyomrot forgató ezt a pofátlan óbégatást tudomásul venni, vigasztaló lehet, hogy Orbán Viktornál nagyobb ellensége nincs a személyiségzavaros, feneketlen étvágyú,
hatalommániás Orbán Viktornak. Nem Soros az, nem a migránsok, és nem is Brüsszel. Mert a
legnagyobb tragédiája neki, hogy akármennyit harácsol össze törvényesen, hajbókoló alattvalói
bármennyire összezárnak mögötte és óvják a valóságtól, bármennyit hazudozik önelégült pofával és azzal a meggyőződéssel, hogy a magyar ember hátán fát lehet vágni, a magyar ember akármennyi mocskot megzabál, pitiáner, diktátorhajlamú senkiként fog emlékezni rá a
történelem. Európa önjelölt erős embere és soha nem volt, soha nem lesz vezetője nem több
egy örökké frusztrált, csaló senkiházinál, aki minden volt már, de államférfiú soha egy percre
sem. Ő a maga magyar módján sikeres, és már azt se sokáig. A magyarok pedig előbb-utóbb a maguk módján fogják díjazni azokat a sikereket, amelyeket rájuk szabadított.
RonaGyuri
szó sincs véletlenről, ő ilyen mértékben arrogáns és pofátlan! =))
Nessy
Néha szereptévesztésben van. Azt hiszi, hogy ott is a bigott hívei hallgatják szent áhítattal! Amikor meg visszaszólnak neki, akkor jön Szijjártó, és menten nemzet halált vizionál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.