Zsarnoki rendszerekben gyilkos erejűvé válhatnak gyarlóságaink – mondja Gyurkovics Tamás, akinek nemrég jelent meg első regénye. Korábban Gyurcsány és Bajnai szövegírója volt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Minden hatalom és jólétnek vége van egyszer.
Eladott Ország
Hétszentség, hogy én másik országban élek, mint az Orbán Viktor névre hallgató tudathasadás. Egyszóval nem használnak a gyógyszerek. Igaz, hogy személyiségzavar ellen franc se tudja, van-e hatásos patikaszer. A valóság ellen viszont semmit nem kell szednie, mert egyszerűen nem vesz róla tudomást és kész. Azt is elmesélte a kivénhedt focista, hogy Magyarországon olyan magasan van a demokrácia mércéje, hogy ő például el sem lát odáig. Az a baj, hogy mi sem. Csak más okból. Arról is csacsogott, hogy nagyon szép szöveg született az alaptákolmány aktuális átfarigcsálása örömére. Te jószagú élet! Remélem, nem L. Simont kérték fel, hogy foglalja versbe a dolgot, mert akkor az még nagyobb gáz lesz, mint ami már most is. Tehát az örök és leválthatatlan Orbán Viktor készül a győzedelmes újrakoronázásra és nem valószínű, hogy túlságosan sokat felfog a környezetéből. Ezzel szemben mindazok, akik az ő örökös uralkodásától függnek, bokáig be lehetnek ijedve. Mert az elszabadult parasztgyerek és az önjelölt celeb feleség teljesen kihullott a valóságból. Nekik jár és nekik minden jár, akinek nem tetszik, az bekaphatja. Márpedig a milliós helikopteres röpködés sokaknak nem tetszik. Az, hogy egy miniszterre már sokadszor lehet rábizonyítani, hogy legalább annyira hazug, mint amennyire pofátlan és mohó, nem tesz jót a párt támogatottságának. Azonban a legjobban az Orbán Viktor nevű beteg lesz meglepődve, amikor egyszer szembejön vele a valóság. Ez be fog következni, mert a körülötte sürgölődő haszonlesők úgy szét fognak futni, mint a patkányok, ha árvizet éreznek. Nem lesz szép és nem lesz felemelő a változás. Ronda lesz, mocskos és csak remélni lehet, hogy nem lesz véres. De be fog következni, mert a dolgok már csak így működnek. A jó is véget ér
egyszer, de a rossz is. Ez pedig speciális helyzet, mert keveseknek nagyon jó, sokaknak nagyon rossz. Itt az ideje, hogy cseréljünk.
Manhattan
Bajnai ellen minden pert elvesztettek, pedig volt sok! Még az utolsó pillanatban is saját vagyonából több milliót beáldozott, hogy mentse a libatenyésztőket. Közben orbán megtámogatta a haldokló Bábolnát Bajnai ellenében, de Bábolna is bedőlt orbán legnagyobb bánatára. Már sokszor leírtam, de nem elégszer. A 13.-k havi nyugdíjat még annó a Horn kormánytól kaptuk. A fidesz meg sem szavazta, hatalomra kerülésekor meg sem adta, pedig a lehetőség meg volt, a Bokros csomag megteremtette. 2002- től a szociktól kaptuk a válságig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.