Nagy-Bandó András: Hagyjuk a fenébe az összegeket, a számszerűségnek semmi jelentősége nincs, ha ennél kisebb számokat olvashatnánk a vagyonnyilatkozatokban, akkor is irritálóak lennének. Mekkora barmok vagyunk, hogy ilyen lúzerekre bíztuk az országot! A hivatalos havi fizetésen, járandóságon, kereseten se akadjunk fönn, minimálbérek ezek, értsd jól: ott fönn, azon a szinten, a politikai elit csúcsán az egy-kétmilliós jövedelem minimumnak számít. Ne foglalkozzunk azzal sem, hogy a havi egymillión fölüli illetmény mellé, amolyan másodállásban, fusiban, hétvégi géemkában odapakolnak még majdnem egymillát, ez is jár nekik, hisz éjt nappallá téve fáradoznak azon, hogy...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nagyon jó írás, amit megstokhattunk N.B. Andrástól!

Tetű, mocskos, akasztófavirág Trógánnak még mindig csak 700.000 HUF megtakarítása van?
Tarháljunk neki, hogy felérje a "középosztályt"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
@Csizmás Kond: ...nagyon szomorú dolog, ha a politikus színészkedik !!! ...Mi csak nézzük és mosolygunk...ez meg dühítő!!!
nemkati
@Csizmás Kond: Nocsak már neked is szemet szúrt? Vagy az ellenzéki politikusokra gondoltál szokás szerint?
Csizmás Kond
@nusika: jó volna ha mindenki a maga dolgát végezné...:)
Csizmás Kond
@nemkati: ...te inkább gondolkodj magad helyett...:)
karma1
Igaz, hogy Bando leginkabb jelkepesen, de valojaban nagyon lelkiismeretesen dolgozott Orfu" polgarmesterekent - vagy inkabb szoszoloja es intezojekent. Nem tiszteletdijert tette , hanem elkotelezettsegbol, es amennyit a szineszi, iroi munkaja mellett meg tisztesseggel el tudott latni.
Erdekes modon Ronald Reagan-nel senki sem hanytorgatja fol, hogy az USA elnoke lett egy western szineszbol avanzsalva, - mert meg westernhosnek is inkabb a majdnem 2 meteres alakja es jo megjelenese tette - es hat kikre figyeljenek az emberek, ha nem azokra, akiket nap mint nap a tv-ben latnak, vagy a radioban hallanak?
Arnold Schwarzenegger, Angelina Jolie, Grace Kelly es mostanaban George Cluney es Sylvester Stallone is nagyon is aktivan politizalnak, illetve a szemelyuk a politikaval nagyon is osszefonodott (Grace Kelly monacoi hercegne lett annakidejen), szoval nem kell a szineszeket, muveszeket, zeneszeket szarozni, mert oket ismerik a legjobban a polgarok.
Inkabb bnuszkenek kene lenni rajuk, hiszen ok mar bizonyitottak a sajat hivatasukban, letettek valamit a kozosbe, mig orban soha egy percet sem vegzett hasznos munkat a kozossegert.
Megelhetesi politikus es meg annak is pocsek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.