Nyitott mellkassal kellett átszállítani egy kislányt a műtét előtt egy másik kórházba – a gépek hiánya miatt. Az Országos Kardiológiai Intézet az ország egyetlen kórháza, ahol szívátültetést végeznek gyerekeken, mégis két alapvető berendezés hiányzik a kórház eszköztárából. Hetente 8-10 alkalommal fordul elő, hogy a műtét előtt egy másik kórházba kell menniük vizsgálatra a betegeknek a gépek hiánya miatt. A gyermekeket a Heim Pál Kórházba, a felnőtteket az István Kórházba szállítják CT-vizsgálatra. Dr. Ofner Péter, a kardiológiai intézet igazgatója az RTL-nek elmondta: rendszeresen kérnek pénzt, hogy tudjanak CT- és MR-vizsgálatot végezni, de eddig nem kaptak. A DK egészségügyi kabinetvezetője, dr. László Imre felszólította a kormányt, hogy lopás helyett azonnal pótolják a hiányt és vegyék meg a hiányzó CT és MR-készülékeket.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A DK egészségügyi kabinetvezetője, dr. László Imre felszólította a kormányt, hogy lopás helyett azonnal pótolják a hiányt és vegyék meg a hiányzó CT és MR-készüléket.
Na ezt helyesen teszik!
Az ész megáll! Minden szarra szórják a pénzt erre meg nem telik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
"
Stadionország szégyene: Nincs CT, se MR-készülék az egyetlen gyermekszívklinikán"

aszonta egy teljesen normálisnak látszó ember, hogy nyugi kedves aggódók, novemberre megoldódik a CT/MR hiány...addigra beszereznek egyet..(de melyiket?)

csak azt nem mondta melyik év novemberére.

bravó!
Perwool
@F_Viktor: Brüsszel, Soros a bűnös, egy nagy csomó hányingert keltő plakátot helyeztek ki miattuk az egész országba. Mi pénzt @asztak el, erre a felesleges xarra.

30 sugárkezelésen átesett rákos betegnek felírt gyógyszert, csak szeptemberre ígérték a patikába!!!
F_Viktor
@Perwool: Ennek a kormanynak nagyon olcso a magyar ember elete.
Perwool
@F_Viktor:Orbán egy elvtelen mocskos disznó...

"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Meggyőződésem, hogy egy nemzet, egy ország életének három fontos területe, három kiemelkedően fontos területe van: a megélhetés, az egészségügy és az oktatás. Egy olyan országban, ahol ez a három terület, a megélhetés, az oktatás meg az egészség drámaian romlik, egy olyan országban a válság kifejezés indokolt. Egy ilyen országban semmilyen más adatnak nincsen jelentősége. Nem érdemes nézni. Minden más adat előhozása csak az igazság elkendőzésére szolgál, vagyis mellébeszélés. "
2007. november 4. Orbán Viktor
quadrocopter
9 millió magyar túlélő gyakorlaton van, akik nem, azok dőzsölnek a 9 milliótól elvett lében!
Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
nevemnick
Szomorú, hogy egész eddig tűrtük ennek a getzinek az uralkodását.
Nem igaz, hogy nincs egy jóérzésű ember sem abban a kib@szott narancsos bandában aki helyretenné az agyát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.