Makó - 22 év után nem vezetheti tovább a makói József Attila Gimnáziumot Rója István igazgató, akiért tüntettek is a város lakói - értesült hétfőn délután a Makóhíradó.hu-tól maga az érintett. A friss döntésről mi is kérdeztük a minisztériumot, de egyelőre nem kaptunk tájékoztatást. Érvénytelenítette az Emberi Erőforrások Minisztériuma a makói József Attila Gimnázium igazgatói posztjára kiírt pályázatot. Az intézmény vezetésével az egyik igazgatóhelyettest fogja megbízni az Emmi – tudtuk meg hétfőn délután 5 órakor Rója Istvántól, az eddigi igazgatótól. Ő ezt onnan tudja, hogy a Makóhíradó.hu című internetes portál munkatársa hívta őt ezzel az értesüléssel, érdeklődve, az iskola szervezeti és működési szabályzata hogyan rendelkezik erre az esetre.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Büdös bunkó banda! Nem számít, mit akarnak a diákok, a szülők, a tantestület, meg úgy globálisan a város, a fideszes bunkó banda vezetők így döntöttek oszt jónapot! Az anyjuk forog a sírjukban!!! Hogy rohadnának meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.