Eddig hat károsult tett panaszt a Kun-Mediátor-ügyben, mert elévülés miatt 33 sértett esetében megszüntette a csalás miatt indult nyomozást a Bróker Marcsi néven elhíresült karcagi D. Sándorné ellen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség. A panaszok elbírálása folyamatban van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/tarsoly.jpg
Tarsoly Csaba, akinek soha semmi köze nem volt a Fideszhez, aki 200 milliárdot eltüntetett és Szijjártó teremfocista.
Nem kell konteókat gyártani ahhoz, hogy egyértelmű legyen: a hatalom céljai tekintetében jól áll az ügy, a Quaestorral együtt. Innentől az ügyészség már nyugodtan mondhatja, hogy objektív okokból nem tud eleget tenni a bíróság kérésének, nem tudja pótolni a hiányosságokat, vagy elévült , az ügy pedig magától elhal. A milliárdokat sikkasztó, jóhiszemű emberek vagyonát elsíboló, a fidesznél jól fekvő, közpénzzel zsonglőrködő gazember(ek) pedig mehet(nek) koktélt szürcsölni a Seychelles-szigetekre. Ez meg csak úgy eszembe jutott:
Nem tudom, hogy a Tarsoly-ügyön dolgozó ügyész miként halt meg azon kívül, hogy váratlanul
és fiatalon. Nem tudom, elgázolta egy osztrák nyugdíjas, vagy egy rendőrautó hátsó ülésén lett
öngyilkos. De ez a légkör, ami ma Magyarországon uralkodik, alighanem példátlanul borzalmas
és szörnyű. A gyanús hirtelenségű halálesetek pedig egymást érik. Vajon hova vezet ez az egész?
quadrocopter
Jó és hasznos dolog az elévülés, a tetves Genyó is emiatt úszta meg a Tokaji sunyításait!
Ahol "nem volt közgyűlés" miközben miniszterelnökkpént(!) vett részt egy gazdasági társaság közgyűlésén! A koszos patkány!
Edmond Dantes
Gondolom Tarsoly felmutatta azt a fényképet az ügyésznek,amelyen egy stadion VIP páholyában a kedves vezetővel egymás hátát lapogatták.Azonnal elévült az ügye,főleg azok után,hogy közölte,tudna még mesélni is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.