Orosz Mihály Zoltán: A jelenlegi politikusi garnitúra zömében szofistákból áll Nyilatkozza az érapataki, miközben a szofizmus minden ismérve Orosszal azonos, hiszen Érpatak polgármestere vitákban őszintének látszó, de mégsem érvényes érvet használ azzal a reménnyel, hogy meg tudja téveszteni vitapartnereit. Orosz a szofistákra jellemzően gyakran jelenik meg különböző rendezvényeken, filozófiáját szónoklat formájában adja elő, nem ritkán a kifejezetten számára készült cicomás ruhában. Mi sem tükrözi jobban Orosz katyvasz ideológiáját, mint pártjának, a R. I. A-nak deklarált fő célja:

Forrás: ezahir.hu
Feltöltő: Móricz Csaba
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nevetséges az egész Orosz botrány. Már réges régen el kellett volna távolítani az ilyen kiskirályokat, akik veszélyesek a közvetlen környezetükre éa az egész társadalomra.!!! Ez is orbán bűne, hiszen addig sem rőla beszélnek. De a kettő szorosan összefügg esetleg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.