Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke keresetlen szavakat intézett Orbán Viktorhoz és az ő Soros-ellenes hadjáratához.

Szinte zavarba ejtő, hogy reagálni kell rá, annyira röhejes

- idézi az Index Eurológus blogja Timmermans szavait. Az EU egyik vezető politikusa Orbán azon állítására reagált, ami az állami rádiónak adott interjújában hangzott el arról, hogy

Brüsszelben Soros György bevándorlási tervét hajtják végre, ennek egyik része, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába.

Timmermans kijelentette, az Európai Unió (EU) nem kérte, hogy évente egymillió migránst hozzanak be, és az uniós menekültügyi ügynökség sem akarja megfosztani a tagállamokat a joguktól, hogy eldöntsék, ki kaphasson menedékjogot. Arra azért emlékeztetett, hogy Magyarországnak 1294 menedékkérőt kellene befogadnia egy korlátozott szétosztási programban Görögországból és Olaszországból.

Az alelnök azt is leszögezte, az EU az elmúlt két évben azon dolgozott, hogy erősítse a határok védelmét és hazaküldje azokat, akiknek nincs joguk a menedékjogra.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A taplót időnként helyreteszik az értelmesek!
Nessy
Amennyiben hűségesküt tennének, és vállalnák, hogy 2018-ban csak a Fideszre szavaznak, más senkire, már is jöhetnének! Vagy vehetnének Letelepedési kötvényt, jó pénzért, kölcsönbe!
kisrigó
Hiába, kell ahhoz is némi intelligencia, hogy a rejtett figyelmeztetést értelmezni tudja valaki! De, ha valaki csak a karikás ostorból (vagy abból sem!) az gáz! Még ha nemzethi maszlaggal önti is le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.