A Duna Aréna mai állapotában nem fűthető, persze műszakilag meg lehetne oldani, de az több száz millió forintos felesleges kiadás lenne - tette hozzá a kormánybiztos. Az uszodát a terveknek megfelelően visszabontják, azaz 6500 néző várja majd a 2024-es rövid pályás úszó-vb résztvevőit. Az ideiglenes lelátó részeiből p+r parkolóház épül.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Az egészben az az érdekes, hogy sem a tervezés, sem a jóváhagyás, sem a kivitelezés folyamán a kutya nem vette mindezt észre. Vagy azt már úgy rúgták ki, hogy a jövő évi hóval se essen vissza.
Clavigo
"" Nem fűthető "...csak a kiadás felesleges...Szerencsére a stadijjjonok pályafűtését nem látod feleslegesnek,,,igaz Nyalóka ?? Rögtön le lennél cserélve,,,,mint egy szaros gatya...oszt jó napot.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/fb-1024x576.jpg
A fűtésről, pedig az „ingyen energia” prófétája, Széles Gábor gondoskodik? Vagy ezek mind olyan frankón lettek megépítve, mint a ceglédi dzsúdó központ? Önfenntartó, költséget nem igénylő sportlétesítmények lesznek? Próbálok higgadtan gondolkodni. Végül is a felcsúti kisvasút is hozott némi hasznot Valentin napján. Már látom is magam előtt a „százméteres szerelmes andalgás” plakátjait. „Töltsön el egy romantikus estét Budapest belvárosában, a Duna-parton terpeszkedő förmedvényünkben, télen télikabátban.” Igen. Förmedvényt írtam. Jellemző a Fideszre, hogy a tervek másképp néznek ki, mint a kész „dolog”. Ugye elkezdtek demokráciát építeni, a rend kedvéért a „d” betűt megtartották és felépítettek rá diktatúrát, te pedig asszisztálsz hozzá. Lehet, hogy nem is ezt a „d” betűs példát kellett volna mondanom, hanem inkább a Dagályt? Télen meg korcsolyázni fognak a medencében, ott lesz a téli olimpia?
lusta
A Duna Aréna hasonlóan fog működni, mint minden ebben az országban, amihez hozzányúl ez a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk. Az ország lakossága fogja nyögni a fenntartásukat.
Eladott Ország
@Clavigo: www.rangado.hu/tartalom/cikk/410176_kihult_volna_a_termalviz_ha_idoben_elkezdik_futeni
Kihűlt volna a termálvíz, ha időben elkezdik fűteni a balmazújvárosi pályát.Gyülekezik a Fürjes Balázs féle fideszes értelmiség.Jelszó: Csak a lé dőljön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.