Nekem kifejezetten hiányoznának, ha nem volnának. Sok polgártársamat bizonyára zavarba ejtenek, bosszantanak, vagy egyszerűen fárasztanak. Pedig nemcsak szegényebb volna nélkülük a politikai paletta, de szürkébb, unalmasabb, kiszámíthatóbb, egyszóval vacakabb a közélet. Az úgynevezett viccpártok a humort politikai programmá emelik, és több van belőlük, mint elsőre gondolnánk.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Én tudok néhány mo-i viccpártról, akik igen nagy kárt okoztak az országnak... MDF, FKGP, KDNP... lehet kiegészíteni...
nemkati
Pedig de! Magyarországon ugyanaz lenne az MKKP sorsa, ha hatalomra kerülne, mint máshol a világon. Bármilyen szívesen szavaznánk rájuk, azzal megölnénk őket. Akire én pl a legnagyobb bizalommal szavaznék, az az MKKP, de vissza fogom fogni magam, és nem teszem. Azt szeretném, ha még nagyon sokáig megmaradnának, és az ő fergeteges stílusukban rámutatnának a mindenkori kormányok bűneire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.