“Keresd a hibát! #közmédiagyalázat” kommentárral tette közzé Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az alábbi fotót, ami a köztévé egy műsorának pillanatát kapja el: Egyrészről is: az önmagában röhej, hogy a telt házas eseményekre is lehet jegyet venni, hiszen a telt ház azt jelenti: megtelt a limit, vagyis telített a ház, nem fér be több ember. Másrészről: ki volt az a nagyon okos, akinek sikerült elhelyeznie ezt a szalagcímet egy olyan esemény közvetítéséről, ahol látszólag csak a rokonok és a közeli barátok tisztelték meg a versenyzőket jelenlétükkel? Akárhogy is történt, Magyarország ismét bemutatkozott a világnak. Köszönjük, Fidesz, köszönjük, köztévé!

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@durbincs: Zuschlag János nem a Dunaparti Cipőknél, hanem a Terrorháza előtt, "jópofáskodott".
quadrocopter
@Sanyi2015: Megint ökörséget magyarázol! Amire még nem adták el az összes jegyet, arról honnan tudják előre, hogy teltházas lesz?
Sanyi2015
@quadrocopter: mert az úszó és vizilabda döntők, függetlenül hogy ki játszik és hogy ki a rendező ország, mindíg teltházasak. Azokra mindeb jegyet hónapokkal előre eladnak, azaz teltházas.
Azonban mindíg szabadul fel néhány jegy, mivel a rendezők csak a jegyek egy bizonyos százalékát értékesíthetik, a Nemzetközi Szövetség illetve a nagyobb szponzorok rendelkeznek egy másik részével. Ha például a Kanadai vagy Ausztrál ( bármelyiket írhatnám ) szövettség a neki biztosított jegyek egy részére nem tart igényt, azt a torna ideje alatt árusíthatják
quadrocopter
@Sanyi2015: A kérdés továbbra is nyitott. Mert máshol teltházas volt, semmi garancia arra, hogy most is az lesz! Érdemes kevesebb lelátószámot építeni, mert akkor még biztosabb a teltház - nem?
Sanyi2015
@quadrocopter: Ez érdekes kérdés most sok az üres hely, de a második héten a 15 ezer is kevés lesz. Arról nem beszélve, hogy egy VB vagy EB esetén meg van határozva, hogy mekkora befogadóképességű létesítményt kell biztosítani
CsipkeRózsa
@durbincs: mno.hu/migr_1834/zuschlag-a-holokauszton-viccelodott-603201

"Miközben az MSZP politikusai a náci eszmék elleni fellépést szorgalmazzák hetek óta, két ifjú szocialista képviselő a holokauszt áldozataival kapcsolatban viccelődött kedden, a Terror Háza előtti sajtótájékoztatót megelőzően."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.