Újságírók gyűrűjében lépett be szerda reggel a Könyves Kálmán körúti ügyészségi épületbe Kovács Béla. A Jobbik kémkedéssel gyanúsított európai parlamenti képviselője a fotók tanúsága szerint nyilatkozott is a helyszínen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/kgbela.jpg
Miközben rohad az ország, a középosztály brutálisan lemaradt a felső tízezertől, miközben szép hazánk tíz legelmaradottabb régiójának nyomorfalvaiban akadnak olyan családok, amelyek gyakorta a dögkútból szerzik be az ebédre, vacsorára valót (és az a sanda gyanúm, nem költői túlzás ez), miközben a kivándorlás miatt 200 ezres nettó kezdőfizetéssel és lasszóval toborozza a BKV a buszsofőröket, miközben kevés a beruházás, nincs piaci verseny, amely innovációra kényszerítené cégeket, és legalább egy évtizede nem nőtt a termelékenység, az egy munkaórára jutó GDP pedig 2010 óta nem mozdul, a kormánypárt szórakoztatja a nagyérdeműt. Ez van: elcseszett szappanoperákkal szórakoztatja a rothadó országot a magát jobboldalinak nevező szélsőséges térfél. A Fidesz-Jobbik csatározásban a leggroteszkebb az, hogy nehéz eldönteni, melyik pártban ülnek a fajsúlyosabb szovjet orosz ügynökök. Ennél viccesebb dolog is kevés van, bárcsak ne a fejünk fölött történne: a legalább három éve leleplezett, következetesen kágébélázott jobbikos kémpajtás szabadon jár-kel a világban, és ahelyett, hogy a független magyar igazságszolgáltatás csendben a tyúkszemére lépne (amennyiben ez indokolt), a kormánypárt felfújt kamusztorikkal próbálja legjelentősebb politikai ellenfelének lejáratására felhasználni. Van egy olyan érzésem, hogy Kovács Béla kém úr ügye valamikor a választási kampány finisében fog a tetőfokára hágni, egyelőre csak kísérleteznek az elvtik. Most éppen azt tesztelik, hogy a lebutított közönség beveszi a bizonyítékok/fotók ellenére is Abháziát, ahonnan ugye nem lehet hazahurcolni, de legalább értékes időhúzásnak tökéletesen megfelel. Az lett volna az igazi, ha Piréziát írnak, az sem lett volna kevésbé röhejes. Szép jövő vár erre az országra, az biztos. Ahol a két legnépszerűbb politikai párt egymás tyúkszemére taposva liheg Moszkva végbélnyílásánál. Beszarás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.