Hollik István szellentett, de nem kért elnézést. Aztán megint, és ráfogta a nyuszira. Családtagokkal nem illendő foglalkozni, most azért jegyezzük meg minden bántás nélkül mégis, hogy a keresztényi fiatalember édesanyjának alapítványa még 1998-ban kapott Sorostól ötvenezer pénzt, amely összeg szinte szimbolikus, de azért, és megint azért. A mintamókusnak erről az egészről ez a véleménye: „Lehet, hogy a Soros-hálózat tizenkilenc éve ötvenezer forintot adott jótékony célokra, ma viszont már évente több mint egymilliárddal támogatja azokat, akik támogatják az illegális bevándorlást, és sorozatosan feljelentik Magyarországot a nemzetközi fórumokon.” Ez egyrészt dedós tempó, másrészt pedig végtelenül aljas. Az van, hogy az óvónéni megkérdi a kölket: Pistike, te húztad meg a Mari copfját? Én nem, de a Józsi megkúrta a takarító nénit. Ez a válasz, ennyire futja, és a keresztényi fiatalembernek eszébe sem jut, hogy a vezére által idealizált nagybetűs férfi legyen. Ez az...

Forrás: huppa.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát szegény Hol a lik Pisti így járt! Ja nem Soros egyetemre. mert az nem látszik még nagyítóval keresve sem rajta, de nagyon keresztényien rágalmaz, hazudik és most meg olvad a vaj a füle megett, mint a többi Soros ösztöndíjakon kipofásodott dakotának.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/hollik.jpg
El kell számolni. Név szerint is. Hamarosan. Jó, tudom én is, miről szól ez. Egyre több helyen reped a gát, szivárog minden, minden irányból. Sokan feszegetik a miniszterek elnökének, az ő családjának, szomszédjának vagyonosodását. Naponta kerül elő egy Orbán, vagy Mészáros nevén lévő, nagyértékű ingatlan. Ráadásul előkerültek az eltűntnek hitt, Rogán Antal működését bizonyító iratok. Itt az offshore-botrány is és még messze nem tudható, kiknek a nevei fognak felszínre bukni. Közben pedig fogy a türelem, a társadalomnak kezd elege lenni a hazugságokból. Az egészségügy helyzete tarthatatlan, az oktatás állapota szintúgy és már a migráncsos-háborús retorika sem képes tartósan elterelni a figyelmet arról, hogy nagyon nagy baj van. Szerintem a társadalom döntő részét egyáltalán nem fogja az zavarni, ha a kormány kivizsgálja az elmúlt időszak, a volt kormányok ügyeit is, de ez nem fogja mentesíteni a jelenlegi társaságot attól, hogy bizony nekik is el kell számolniuk. Név szerint is. Hamarosan.
Eladott Ország
"Hollik István szellentett". Bizony az okos haj elhagyja a buta fejet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.