Gyanúsított lett a fiatal fiú, aki azt mondja: segíteni akart azzal, hogy jelzi a biztonsági rést a digitális e-jegyrendszerben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A gyökerek. Civilizált országban ezért jutalmat kapott volna. De itt albániában, 1952-ben, bölcs vezérünk birodalmában...
...na! Hová viszn...
Cefi
A gyökerek. Civilizált országban ezért jutalmat kapott volna. De itt albániában, 1952-ben, bölcs vezérünk birodalmában...
...na! Hová viszn...
eszegfu
Én közmunkára itélném, méghozzá a BKK-nál kell ledolgoznia hekkerként, a minimális bérért.:) Angliában az internetes társaságok volt hekkereket alkalmaznak, akik éjszakánként jól felszerelt kocsikkal képesek bemérni a "károkozókat"... zseniális az a 2 ember, akikkel ezt a dokumentum filmet láttam!
Nessy
Aki feljelentette a fiút, és aki elrendelte ezt az éjszakai vegzálást, a szervilis talpnyalásért Lovagkeresztet érdemel!
Nem azokat kellene feljelenteni, akik tesztelés nélkül milliárdokért hibás programot készítettek? Vagy nekik kellene meghívni a srácot tesztelőnek!
Mi ebből a tanulság? Hallgass, és nem lesz bajod. Sőt ha "jó helyen "adod el a tudásod, még jól is jársz!
Agyament társulat!
JAJMÁR
Embertelen és esztelen!
A gyerek okos, a rendőrségünk pedig éjjel és gyerekkel bátor. Nos ezek után "hülye" lenne szólni a hekker, ha gyenge egy program, de lehet ez a célja az elrettentésnek.
Hiszen csak az a gyenge amit annak nyilvánítanak, és az a bűnös, akit annak nyilvánítanak, és az a tolvaj...
A mai társadalmi "rendünk" keresztmetszete ez az eset.
Equus
miért is éjjel? Miért is a készenlétisek? Miért nem lehetett szabályos idézéssel idézni, ha már az idióta BKK feljelentette?
Ez már veszettül hajaz a 3. Birodalom módszereire...
Manhattan
Arohadtéletbe! Kapásból sorolhatok 20 embert akit éjszaka vittek el a lakásból.
A rendőrállam nem épűl, egy jobb épűl helyette. A fidesz munkásőrsége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.