A vizes vb-re a szervezők összesen 400 ezer eladott jeggyel számolnak, ez bruttó 1,2 milliárd forint bevételt jelentene. A vb megrendezésének költsége viszont a sajtóban megjelent összesítések szerint mára közelíti a 170 milliárd forintot.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@gulyasgyula: Ez nem lázítás, hanem TÉNY. Te pedig nézd meg azoknak a szállodáknak a tulajdonosait, akik kaszálnak ezen az egész szaron. Na ugye!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@nevemnick: ...Egyet értünk """ a többi előzővel együtt ""..Csak ez már természetes ..A példának nézhetjük az USA , vagy a legutóbbi Francia választásokat , lassan nincs olyan politikus akinek nincs valami pénzügyi visszaélés a füle mögött ..A következő kormánynál arra számithatunk hogy az ÉHES SZÚNYOG CSÍPNI FOG ..Minden pártnak meg volt , meg lesz a maga Mészáros Lőrince akit tömni fog pénzel ..Számíthatsz rá hogy egész életed a kormányokkal való harc lesz ami kikezdi az egészséged ami meg már túl nagy ár ...
nevemnick
@gulyasgyula: Gyula, edzett vagyok, még így a 63. év után is. :D
gulyasgyula
@nevemnick: ..Isten éltessen ..Én 67 töltöttem áprilisba ..Többször meg ís fogadom hogy nem nézek bele a politikai írásokba de időnként csak nem sikerül ellenállnom ..Sokat dolgoztam, dolgozok ma is a családi KFT-ben ..Nincs anyagi gondom , heti 2 délutánt az uszodában töltök , minek mérgeljem magam ..Hagyjuk meg a fiataloknak ezt az ""élvezetet "" ..Hála istenek a fiam leköti magát a cég ügyeivel és nincs ideje meg hangulata a ""fotel forradalmárt játszani "" ..Tegyük mi is ezt ..További jó egészséget kívánok a hátralévő 20-30-évhez ..
gulyasgyula
@nevemnick: ...Azért írd meg a véleményed , tetszik a meglátásod az ország dolgairól ..
telegdilaci
Bagatell,mi az a szaros 170-milliárdocska,hány MR-és CT-gépet lehetett volna venni belőle,vagy hány Egészségügyi dolgozónak lehetett volna emelni a fizetését,hogy ne menjenek,külföldre?csak abból nem lehetne valakiknek meggazdagodni! a Sport az igen ott dől a lé lehet,kaszálni rendesen! gondolom még az illetékeseknek,akik nagyon megérdemlik,nincs tele a zsebük,Orbán vezér szerint,nincs még elég Stadionunk!
Cefi
@kokopelli: 07.33. Narancsos bukta. Azt kérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.