testépítő Írta: magyarorszagkul 2017. 07. 27. Major Zsolt testépítő ötödjére is megpróbálja elhozni a Mr. Universe címet. Ez éppen annyi, mint amennyiszer Arnold Schwarzeneggernek sikerült a kiérdemelnie a címet. Major Zsolt 16 éves kora óta foglalkozik testépítéssel, mostanra már profi szinten képviseli a műfajt. A pécsi férfi négyszeres világbajnok, utoljára tavaly hozta el Hamburgban a Mr. Universe címet. A sportoló a PécsMa.hu interjújában azt mondja, hogy ötödjére is megpróbálja behúzni a legjobbnak járó elismerést, ezzel pedig utoléri egykori példaképét, Arnold Schwarzeneggert is, aki szintén ötször hozta el a Mr. Universe címet.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon jo eredmeny, hajra Zsolt, hozd el a dijat otodszor is! Nagyon jo a hozzaallasod, hogy a fiatalokat nem a szteroidos felpumpalasra biztatod.
Jo ilyen pozitiv dolgokat olvasni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.