Mint a mesében: ad is a kormány valamit, meg nem is. Sok család költségvetéséből fog hiányozni ez a pénz az iskolakezdés első hónapjában. A családi pótlék sok háztartásban a havi fix bevételek fontos része, amit beterveznek a kiadások számításakor. Sok családban ebből a pénzből vesznek ennivalót hónap elején, amikor az előző havi fizetés már elfogyott, az aktuális pedig még nem érkezett meg. Mások ebből fizetik a gyerek menzáját, különóráját, új cipőjét, vagy iskolai kirándulását. 2017 szeptemberében azonban nem adja oda a kormány ezt a pénzt a családoknak, emiatt sok háztartásban lehetnek anyagi gondok. Pont szeptemberben kezdődik az óvoda, iskola, és bár a szülők már általában augusztusban megveszik a szükséges írószereket, tornafelszereléseket és egyebeket, az első hetekben többnyire van újabb kiadás. Az óvónénik és tanárok ugyanis szeptemberben még gyakran kérnek kiegészítő dolgokat a szülőktől, be kell fizetni az osztálypénzt, a következő havi étkezést, és a hűvösebb idő...

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A kurva anyátokat. Meg a szarházi szavazóitoknak is. Határon innen, s túl. Rohadjatok meg. Oszt' jónapot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
A kurva anyátokat. Meg a szarházi szavazóitoknak is. Határon innen, s túl. Rohadjatok meg. Oszt' jónapot.
bencemacska
Mivel nem vagyok érintett az ügyben, nem olvastam el a cikket.
Csak azon csodálkoztam, hogyan lehet, hogy ilyen csendben, minden csinnadratta nélkül egyik hónapról a másikra duplájára felemelik a családi pótlékot.
Ilyen szemét átvágásra nem is gondoltam!

"Augusztusban megduplázzák a családi pótlékot"

Ez volt az első bejelentés!!!
Nessy
Igy lehet palira venni az embereket! Akinek nincs gyermeke, most szentül hiszi, hogy milyen jóságos pártunk és kormányunk!
Aljas és cinikus bejelentés volt!
a helység kalapácsa
Az aljasság éjsötét fekete bűzölögve rothadó újabb árnyalata.
A fideszes hatalmi, pénznyelő (de a pénzt értékét értékelni soha nem tudó ) logika szerint: Nekem: fideszes nulla hulladék tanult magyar parasztnak (a magolás nem tanulás, ha nincs mellette megértés, baszd meg!) 10 millió, míg nektek (magyar nép) 10 forint jár, amit persze csak akkor kaptok meg, ha pitiztek nekünk.
BULLSHIT !!!

Ezentúl minden héten leírom egyszer: "Tanulj nyelvet, és menny innen a picsába! De ha szereted az észak-koreai feelinget, akkor maradj, és szopd végig magad a ranglétrán, ha valamit elakarsz érni, és süllyedj egyre lejjebb lejjebb, egész addig, míg rájössz, hogy már nincs is lelked - csak egy gép vagy, aki teljesen kiszolgáltatva teljesíti a szolgai parancsot.
Vagy azoknak is érdemes maradniuk, akikben egy Che Guevara veszett el.

"Döntsük meg a rendszert, vazze?"
"Döntsük!"
peterkelemen
Nem értem, hogy egyáltalán minek utalnak családi pótlékot hisz nincs még egy ilyen buta és gyáva nép, mint a magyar. Tisztelet a kivételeknek, mert ilyenek is akadnak, de nem jellemző. Ha nem utalnának ezentúl semmit, akkor is meghunyászkodnának, mint a rabszolgák. Szégyen ami ma Magyarországon zajlik a nép pedig éppen olyan bűnös, mint azok, akik éppen nyúzzák és irtják őket. Külföldön már régen eltaposták volna Orbánt és bűnbandáját, mint egy férget.
eszegfu
@bencemacska: Én ugyan elolvastam... e szerint aug. elején és a végén is fizetnek családi pótlékot. Arról viszont szó sem volt, hogy szeptemberben meg nem kapnak!! De azért "éljen Orbán Viktor"... nem, kedves rajongók?!! Ez vastapsot érdemel!
karma1
@bencemacska: Nem emeltek meg, Dragam, csak csinaltak egy rohadt nagy csusztatast: Kethavit adnak oda , mert a szeptemberit is elorehozzak, csak azt felejtettek el kommunikalni a neppel, hogy viszont szeptemberben egy kanyit sem kapnak. Ez a habony-takony fele propaganda: a csusztatas, a hazugsag,...
bencemacska
@karma1: ma, 11:16
Az első cikk címe: "Augusztusban megduplázzák a családi pótlékot!"
Ebből ki gondolja azt, hogy a szeptemberi kifizetését hozzák előre???
Én nem. Csak azon csodálkoztam, hogy ezért nem ünnepeltetik magukat már hónapok óta.
be kell vallanom, hogy ebben is átvertek, mint sz...t a palánkon!!!
www.boon.hu/video-hittem-neked-oly-sokaig-viktor/3044717
karma1
@bencemacska: Tudod, valahol NEM vertek at sem Teged, sem masokat, mert teny: dupla csalpotlek jon augusztusban - csupan azt az egy icipici infot tartottak vissza, hogy ez nem egy ALLANDO emeles, hanem csak egyszeri, viszont nem adnak egy buznyakot sem szeptemberben. EZ az aljassag ebben...
bencemacska
@eszegfu: ma, 11:11
Annyiban sántít a "nóta", hogy én sosem hittem OV-ban. Már a temetésen elfeledkezett a kegyeletről, párttitkár fiához "méltóan".
De jó a szöveg, "muszáj" propagálnom!
www.boon.hu/video-hittem-neked-oly-sokaig-viktor/3044717
eszegfu
@bencemacska: Meghallgattam már az előző linknél, tényleg jó! A sors fintora, hogy nálam végig az Erzsébet táborok reklámfilmje ment...elég furfangosan rejtették el a kikapcsolását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.