Ma délelőtt egy üzenet várt a Facebookon. Olyan üzenet, amely elgondolkodtatott. Egy kritika, amely kulturált hangnemben (és ez bizony manapság megbecsülendő!) mutat rá, mit érez meg egy-egy írásomban az olvasó. OLVASÓ, nagybetűkkel, aki nemcsak a képet és a címet nézve kommentel- mint oly sokan – hanem veszi a fáradtságot, rákattint a tartalomra és végigolvassa. Ez a beszélgetés feldobta a napomat, és új erőt adott. Még van remény! Köszönöm, Tamás! Kedves Andrea! Megértem elégedetlenségét, hiszen zsurnalisztaként – ha ugyan ez a hivatása – sem könyvelhet el magának sok sikerélményt, de ezért igazán ne (csak) a jelenlegi kormányt hibáztassa. Csaknem minden cikkét elolvasom, tehát van némi kompetenciám, hogy megállapítsam: ennyi gyűlölet egy fiatal nőben még balliberális változatban is ritkán gyűlik össze...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@durbincs: Húzd ki a narancssárga kaktuszt a repedt valagadból.
Nessy
@durbincs: Igen, anno Orbánék tüntettek vekkerrel! Jól emlékszik.
Cefi
@durbincs: Tisztelt Durbincs Úr!
Tisztelettel megkérném, éljen szerelmi életet, azzal az ősi mesterséget űző, férfi szaporítóanyagot orálisan fogyasztó szülő-édesanyjával. Mint ahogyan azt az út mentén kóborló veszett és nemibeteg korcs kutyák is tették vele, minek a végeredménye Ön lett. Remélem jól fog szórakozni. Addig sem kell önkielégítést végeznie, hogy mások topicjaiba üríti salakanyagát. Ha a drága szülőanyja az aktus végén megszokásból Öntől is kéri a szolgáltatás ellenértékét, legyen a vendégem, állom a számlát.
Cefi
@durbincs: Az, amelyik nyilvánosságra hozza az IP címedet, a routered fellhasználónevét és a jelszavadat, azon a kommentelős oldalon, ahol már fejpénzt dobtak rád. Megvagy csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.