A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Nem is volt olyan rég – nagyjából 20-25 éve –, amikor még téma volt, hogy mi, magyarok csak az első helyet, csak az aranyérmet becsüljük meg, a második helyezett már vesztes. Tudjuk, hogy kik az olimpiai bajnokaink, de nem tudjuk, kik az ezüstérmesek. Egy olimpiai bajnokunk mesélte, hogy a '90-es évek elején, amikor egy világversenyen csak két ezüstöt nyert, a „kertek alatt” kellett hazajönnie, mert szétszedte a sajtó.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gundi bundi

Legalább is az ő apropójából íródott félrement megállapítások

A derék index.hu számol be a szemlelek.blog „Gundel Takács Gábor: más¬ként szurkol a magyar A sportkommentátor tapasz¬talata szerint már egy sokadik helynek is úgy tudunk örülni, mint régen egy győzelemnek.” írásáról.
Nos a postban felvetett változás kapcsán, bár vannak erős kétségeim, de azt kell mondjam ezt kapcsolatba hozni a vizes VB-vel enyhén szólva is túlzás. S sokkal inkább a média igyekezetére utal. Ma már egy másik portál kapcsán felemlítettem, hogy a derék magyar firkászok a VB legnagyobb/legeredményesebb sztárjairól (Ledecky, King, Dressel vagy Sjöström) ezerrel kussolnak! =))
Azonban a vélt vagy valódi jelenség mögött igazából belenyugvás és/vagy a belenevelés a mértékadó. Gondoljunk csak arra, hogy tavaly mekkora ovációval illet fogadni az igen csak szerény teljesítményt nyújtó aranylábúakat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.