Élő adásban osztott ki szerda reggel egy műsorvezetőt az új-zélandi Munkáspárt kedden megválasztott új vezetője, amiért a férfi az után érdeklődött, hogy mikor szeretne gyermeket vállalni. „Más nőkkel szemben viszont teljesen elfogadhatatlan, hogy ilyen kérdésre kelljen válaszolniuk a munkahelyükön” – mondta Jacinda Ardern, aki szerint csak a nő dolga, hogy mikor vállal gyereket, és ennek nem szabadna hatással lennie arra, hogy megkap-e egy állást. Korábban a New Zealand Herald című lapnak a politikus úgy nyilatkozott, hogy szeretne anya lenni, szerinte az anyaság és a pártelnökség nem zárja ki egymást. Ardern az új-zélandi Munkáspárt történetének legfiatalabb és második női vezetője; Andrew Little-t váltotta a párt élén, aki kedden, mindössze hét héttel a következő választás előtt váratlanul jelentette be lemondását a párt éléről, mert nem sikerül megállítania pártja népszerűségvesztését. A legfrissebb kutatások szerint a Munkáspárt támogatottsága ugyanis 20 éve nem volt ilyen...

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egyaltalan nem csipem botkat, sot.
De muszaj volt ezt a cikket bekuldenem, hogy megmutassam, leteznek mashol is, meg a legjobban mukodo demokraciaban is ketbalkezes baloldaliak.
Andrew Little akkor kezdte elvesziteni nepszeruseget, amikor szemuvegesrol kontaktlencsere valtoztatott - ezt komolyan mondom!
Ezt a biget viszont egy eve valasztottak be a partba, es eddig azon kivul, hogy idonkent belenyerit a mikrofonba, nem tul sokmindent csinalt.
Itt viszont valoban tudni akarjak, hogy a politikusnak fiatal, de anyanak egyre jobban kioregedo tyuk mikor szeretne gyereket, mert nem igazan lehet elkepzelni ket szoptatas kozott egy targyalast trumppal.
Nem sok eselyuk lesz a valasztasokon, messze magasan vezet Bill English, aki nagyon jol csinalja, amit csinal.
karma1
@sokanvagyunk: Jovanna, tudom, hogy nem vigasz, de ez valahol nemzetkozi jelenseg,... Egyszeruen benak, egyetlen jo otlet nelkul, ...
karma1
@sokanvagyunk: Tudod, mi a rettenetesen szomoru? Hogy en foggal-korommel irtogatom orbant meg a partjat, mert rettenetes, amit vezetes cimen muvelnek, mig ugyanez a partcsalad van itt uralmon, es viragzik toluk az orszag! Amihez nyulnak, az jobba lesz, javul, mukodik a szoc. halo, adocsokkentest csak azert nem akar a baloldal, mert ha ennel lejjebb lenne, akkor mar nem lenne adozas, (ossz, 15 % AFA, ) es azert a nagyberuhazasokat ok is ebbol csinaljak meg.
Miert van az, hogy amihez orban es a partja hozzaer, az abban a pillanatban szarra valik, korruptta, mafia-modszerekkel vegrehajtva...
sokanvagyunk
@karma1: Talán mert a pártcsalád fogalmát nálunk másképp értelmezik - és hidd el, virágzik is az rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.