Ezúttal nem a közszolgáltatókat, hanem a piaci vállalatokat sikerült a csőd szélére a sodorni. Több hónapos csúszásban van az FM az elszámolással.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nezelodo: Az 1990. óta regnáló kormány mind felelős ezekért, csak nem egyforma mértékben, de mind a mi zsebünkben kotorászott folyamatosan !!!
Ez a piszkos fütyisz bagázs meg az összes elődjét felülmúlva teszi ezt !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Örüljünk a rezsicsökkentésnek! Mindent veszteségessé tettek, sehol nincs karbantartás, felújítás, végül a saját díjunkon kívül a közpénzből pótoljuk a veszteséget, és tartjuk jól az oda kinevezett vezetőket.
RezsiSzilárd ezeket a kellemetlen híreket miért nem közli velünk minden létező hírcsatornán?
1magyar
@nezelodo: Mert igencsak pofátlanság ha valaki nem használja a gázt, villanyt egyéb okból évekig és fizet érte.
Éppen olyan áru mint a kenyér, ha kell megvesszük. A pékek is kérhetnének alapdíjat mert rendelkezésre állnak és sütnek kenyeret?
nezelodo
@1magyar: Ismerős a történet, én is évi 20 m3 alatt vagyok, el is vitték egy karcolás miatt bevizsgálni az órát, a szakértő megállapította, érintetlen és jól mér, de 50 000, mert mérésre nem alkalmas már mert szétszedték. Kétszeri kiszállást kiszámláztak, le és felszerelést, nem igaz, cserélni jöttek, egyik kiszállás és külön szerelés nem volt.
Ismerek olyant akinél a légyszar megfúrást jelentett, és bevizsgálást. Na ez is szabadrablás, hiába a kormánytól látják, és ők is megteszik. Szemét egy banda.
1magyar
@nezelodo: A gázfogyasztás díja az alapdíjból, és a gázdíjból áll.

Az alapdíjat a szolgáltatás rendelkezésre állásáért kell fizetni, amely többek között tartalmazza

az elosztóhálózat- fenntartási
a gázhálózat ellenőrzési,
a fogyasztásmérő használati, selejtezési, felújítási,
a gázszámla kibocsátási költségeket.
Az alapdíjat ezért fizetjük, veled miért fizettették meg újra?
nezelodo
@1magyar: A legszebb az, amikor az a karcolás keletkezett a mérőn, kihívtam őket mérő ellenőrzésre, bizonylatot is kiállítottak róla, hogy rendben van, a cserekor aztán már nem számított a korábbi állapotrögzítés. A kiszámlázott összeg és a csekk megküldésének harmadnapján, amikor a fizetési határidő még öt nap múlva volt esedékes, megkaptam a felszólítást is a késedelmes fizetés miatt. Ennyire éhesek?
1magyar
@nezelodo: Kormányzati pofátlanság, hogy ezt megengedik nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.