Németh Szilárd Orbán tusványosi beszédét követő sajtótájékoztatóján, az Index újságírói tisztázni akarták, mit is értett a főnöke azon, hogy a választásokig nem az ellenzékkel, hanem Soros maffiahálózatával, a brüsszeli bürokratákkal, és az általuk működtetett médiával kell a Fidesznek megküzdenie. Orosz Babett felkapta vizet.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ennek az országnak a vezetésében 2010 óta a "szar húzza le a budit". Németh Szilárd, a rezsicsökkentés saját magát felkenő bálványa is csak ezt bizonyította. A mérhetetlenül elburjánzó primitívséget már megszokta a nép, rémületre csak az adhat okot, hogy ez a bálvány a vezető kormánypárt alelnöke. Vagyis a kormánypárt értelmi képessége megegyezik a bálvány hasonló adottságaival. Együtt úgy-ahogy átesnek a nullán.
szaboria1
Mit várunk mára a Szilárd félék elfelejtik, hogy nem mi vagyunk ő értük hanem pont fordítva nekik kellene értünk lenni. De mit várunk az ilyen alakoktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.