Kiújult a belháború a szocialistáknál. Ezek szerint Molnár úgy vonult vissza a nemzetbiztonsági szakterületre, hogy az irányítást a hozzá lojális politikusok kezében hagyta. Bár Molnár ugyan már nem fővárosi elnök az MSZP-ben, a valódi vezetés továbbra is az ő kezében van, azaz emberein keresztül nála marad a választási stratégia irányítása.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkből:

"A volt miniszterelnök háttérbe vonulása nem elégséges, csak szükséges feltétele a választási győzelemnek, és mindenképpen szükséges feltétele a 4 éve éppen Gyurcsány által sürgetett összefogásnak, a nemjobboldali ellenzék közös listájának."

Molnár Zsóóóti azért harcol Botkával, mert a jelek szerint Botka nem lepaktálni szeretne a Fidesszel, egy háttér mutyival, mint ahogy azt a 2014-es kampányban a Zsóóóti tette.
Nem is értem ezt a Zsóóti gyereket a 2014-es botrányos, a Fidesszel mutyizós választási kampány egyik felelősét miért nem takarította már el az MSZP?
GeoCravker
Az MSZP a 2020-as választásokra gyúr.
Legfeljebb.
Mert 2018 már bukta. 2022-re meg újra összevesznek egymással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.