“Demokrácia” narancs módra: nyilvános helyszínről dobták ki az újságírót. Videó a cikkben! Hagyományosan nincs jó viszonya a Fidelitasnak a Jobbik-közeli N1 tévével. Utóbbi csatorna készítette pár hónapja azt a parádés videót, ahol a félanalfabéta fidelitaszosok össze-vissza habogtak a saját sajtótájékoztatójukon (megnézhető itt!). Az N1 tévé most a mátrafüredi Fidelitas-táborban szeretett volna feltenni pár kérdést a jelenlévő Fidesz-funkcionáriusoknak, azonban az újságírót a biztonsági szolgálat emberével dobatták ki a helyszínről (ahol egyébként bárki számára igénybe vehető motel és hotel is található). Videó:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az igazi gond az, ha már a fiatalok is elkezdenek fosni... a felmenőiktől már megszoktuk.
eszegfu
@justhpeter: Igazad van! Egy ártatlan kérdésre "hogy érzitek Magatokat a táborban", "nem nyilatkoznak". Én még azt is feltételezem: nincs egy árva gondolatuk, mondanivalójuk.
Clavigo
Kellően prosztó a Konda utánpótlása...:) :) :) :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.