Mégsem kell Washingtonnal kötött államközi szerződés a CEU további budapesti működéséhez, elég lesz csak New York állammal megállapodni - értesült a HVG. A lap információi szerint már úton is van a megállapodás.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar kormány megunta, hogy az amerikai szövetségi kormányt próbálja rábírni, hogy szóba álljanak velük CEU-ügyben, ezért nagyvonalúan beérik a New York állammal kötendő egyezséggel, amelyet hamarosan alá is írnak. Ez igazán örvendetes, már ennél jobban nem nagyon tudnának hülyét csinálni magukból. Pedig dehogynem. Másfelől viszont a dolog még így sem lehet megnyugtató a gaz Soros-egyetem szempontjából, ugyanis a működés másik feltétele – miszerint New Yorkban is legyen működő kampusza – egyelőre nem teljesül. Azt viszont lássuk be, hogy erőszakos gazemberék végül mégis meghátráltak. Azaz segget
csináltak a szájukból. Nem először. Nem utoljára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.