Amióta felfedeztem a visszazárható fagyasztós zacskót, töretlenül imádom... Kétségbeesetten jártam végig sorban a boltokat, de úgy tűnt... ... Végül az egyik üzletben sikerült kellő vastagságúnak tűnő fagyasztós zacskót vennem. Még ha nem is visszazárható, de gondoltam, egy alkalommal megteszi. Hát nem. Mutatom, mi lett a végeredmény...
Forrás:
haviegyfozes.hu
Feltöltő: haviegyfozes.hu
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
csírke comb filé
vörös hagyma,
fokhagyma
tv paprika
paradicsom.
Átlag elkészítés??? 40 60 perc.
Nekem max tíz perc. Nem mindegy mivel kezded.
alágyújtasz a serpenyőnek.
1. kockázni a combfilét, paprikát, paradicsomot,apróra, a hagymát apróbbra.
kis olaj a serpenyőbe ( ha van egy kis sült zsír az jobb)
Össze van minden aprítva, felteszed kavarás.
olaj sütő begyújt, közbe pucolod a krumplit. Amire forró az olaj kész a krumpli ami kockára van vágva. Pár keverés a hús alapon, közben, a fakanalon végig húzod az ujjad, kóstolod, ízesíted. kis fokhagymát reszelsz. Nem kell hámozni mert a reszelőn nem megy át a gerezd haja. Kész a krumpli a husi is össze borítod keverés , tálalhatsz. A lényeg, minden elő legyen készítve Ne szaladgálj Próbáld ki. a rutin számít nekem 8 perc is elég.