Amióta felfedeztem a visszazárható fagyasztós zacskót, töretlenül imádom... Kétségbeesetten jártam végig sorban a boltokat, de úgy tűnt... ... Végül az egyik üzletben sikerült kellő vastagságúnak tűnő fagyasztós zacskót vennem. Még ha nem is visszazárható, de gondoltam, egy alkalommal megteszi. Hát nem. Mutatom, mi lett a végeredmény...

Forrás: haviegyfozes.hu
Feltöltő: haviegyfozes.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Van jobb. Dobozos tej, ugye,? .- akkkorára vágom az üres dobozt amekkora a hűtő rekesz. Minden szögletes. jobban és több fér, rá van írva a dobozra mi van benne Természetesen ezek is zacskóban vannak de praktikusabb.
qxy
Gyorsan finomat? kis ötlet pl. Brassói .
csírke comb filé
vörös hagyma,
fokhagyma
tv paprika
paradicsom.
Átlag elkészítés??? 40 60 perc.
Nekem max tíz perc. Nem mindegy mivel kezded.
alágyújtasz a serpenyőnek.
1. kockázni a combfilét, paprikát, paradicsomot,apróra, a hagymát apróbbra.
kis olaj a serpenyőbe ( ha van egy kis sült zsír az jobb)
Össze van minden aprítva, felteszed kavarás.
olaj sütő begyújt, közbe pucolod a krumplit. Amire forró az olaj kész a krumpli ami kockára van vágva. Pár keverés a hús alapon, közben, a fakanalon végig húzod az ujjad, kóstolod, ízesíted. kis fokhagymát reszelsz. Nem kell hámozni mert a reszelőn nem megy át a gerezd haja. Kész a krumpli a husi is össze borítod keverés , tálalhatsz. A lényeg, minden elő legyen készítve Ne szaladgálj Próbáld ki. a rutin számít nekem 8 perc is elég.
qxy
@haviegyfozes.hu: Ezt csak azért írtam, mert olcsóbb a tejes doboz, és szögletessége miatt. Ha zacsizól, nem tudod sorba rakni. Ez a lényeg nem a tejes doboz.A praktikusság, olcsóság, gyors, egyszerű és egy ötlet.Ami nagyon fontos egy olyan szakmában mint a gasztronómia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.