Budapest — Visszavett az önkritikából Bernd Storck (54), az Andorra ellen júniusban hatalmasat égő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Ön szerint ki a hibás a magyar labdarúgó válogatott bukásáért? Ön szerint ki a hibás a magyar labdarúgó válogatott bukásáért? Messzire igazolt focisták A pénzt választó focisták Nikolics és a menedzsere Gyenge magyar futballklubbok Fiatal magyar focisták Bernd Storck

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már a kérdés sem jó,

no de az alternatívák

A derék blikk.hu teszi fel a kérdést, hogy „Ön szerint ki a hibás a magyar labdarúgó válogatott bukásáért?”. Amiről szavazni lehet – stílusosan, mint a hazai választásokon; értelmes alternatíva nélkül – az alábbiak közül:
„Ön szerint ki a hibás a magyar labdarúgó válogatott bukásáért?
Messzire igazolt focisták
A pénzt választó focisták
Nikolics és a menedzsere
Gyenge magyar futballklubbok
Fiatal magyar focisták
Bernd Storck”
Nos már a kérdés sem jó, hiszen szó sincs bukásról. Lévén „az Andorra ellen júniusban hatalmasat égő magyar labdarúgó-válogatott” is csak hozta a szokásos formáját! =))
Ami pedig a vélt okokat illeti, a valóban releváns lehetősé kimaradt. A játék szabályai. Sajnos a szabályok – egyelőre még – nem teszik lehetővé Őfenesége kedvenc játékában az ő versenyszabályai (Lásd, hogy szinte kivétel nélkül a barátok, a család és az üzletfelek nyerik a pályázatokat) érvényesüljenek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.