A magyar kormány átláthatóság elleni háborújának újabb állomásáról írt a 24.hu. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek július 5-én azt mondta, 2019 végére létrejöhet az új gázszállítási útvonal Magyarországra. Ha tisztáznak minden részletet, 2019 végére a Szerbia felől érkező vezetéken keresztül 8 milliárd m3 földgáz érkezhet Magyarországra – mondta. Szijjártó akkor azt mondta: „A mai napon energiabiztonság, nemzetbiztonság és a gazdaság szempontjából is nagyot léptünk előre.” A találkozóról a Gazprom is beszámolt. Először letagadták, hogy aláírtak valamit Ezért az LMP országos elnökségi tagja, Ungár Péter közérdekűadat-igénylést nyújtott be a minisztériumhoz, hogy kikérje a megállapodást. Csakhogy a minisztérium a július 27-i válaszában megtagadta a dokumentum kiadását, mondván: Szijjártó Péter nem is írt alá együttműködési megállapodást Alekszej Millerrel. Azt az ellentmondást, hogy Szijjártó dokumentáltan aláírt valamit Millerrel, azzal oldották fel, hogy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Mi mért nem változtatunk ezeken,amíg nem tipornak át szíveken?
quadrocopter
Megint sunyítanak, megint hazudoznak, s ez egyértelmű jele annak, hogy semmi tisztességes, közhasznú nincs a papírokban!
Mit írtál alá, Hosszú Lóf@sz? A Buszbérletedet?
Lepényleső
Mi mért nem változtatunk ezeken,amíg nem tipornak át szíveken?
papa.49
A zsiráfnyakú faszkalap sírva fog könyörögni mikor a hurok a nyakára kerül, DE AKKOR MÁR KÉSŐ LESZ !!!
Nessy
Uraim! Hazudni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen úgy érdemes!
Azért ne akarjanak versenyt futni még egy kétlábú kutyával se, mert lehagyja ezt az "igazmondó" társaságot!
mackoka46
Tehetnek bármit, bizonyos iq felett mindenki kiismerte őket. Régóta nem titok, hogy az aljas mocskosságuk az égig kiállt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.