Napokon belül letölti büntetését Kulcsár Attila, aki jogerősen öt évet kapott, de beszámították az előzetesben, házi őrizetben, lakhelyelhagyási tilalom alatt töltött időt is. Így végül öt hétre kellett bevonulnia egy fővárosi büntetés-végrehajtási intézetbe fennmaradt büntetése letöltésére – írja a Magyar Időkre hivatkozva a 24.hu.

A 2003-ban kipattant brókerbotrány elsőrendű vádlottját korábban hat év hat hónapra ítélték, de büntetését a megismételt elsőfokú eljárásban, márciusban – más vádlottakhoz hasonlóan – enyhítette a táblabíróság. A másodrendű vádlott Kerék Csaba kilenc hónappal három évre.

(24.hu)

Címlapkép: Youtube

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyre többen vannak azon a véleményen kis Hazánkban, hogy itt lopni csak nagy tételben érdemes! Meddig maradunk következmények nélküli ország? "Hogy megértsék végre baloldali, liberális és konzervatív barátaim, mi is történik itt, két kulcsszót adok a megfejtéshez: hűbéri rendszer és rendi társadalom. A hűbéri rendszer lényege az, hogy aki megszerzi a hatalmat, az ország, vagy tartomány javait magánvagyonként bírja és kezeli. Cserében védelmet ígér az alattvalóinak. (...) A hűbériség természetes velejárója a kegy és annak megvonása. Kiket enged be az uralkodó az országba, kiknek ad menlevelet, birtokot, kiváltságokat, és kiket űz ki. Kunok, jászok és egyes multik kiváltságokat kapnak, a szaracénokat meg a civileket kiűzik, a kegyben nem részesülő céheket feloszlatják, a bankokat és a reklámot megadóztatják.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Equus: 12.55
Tényleg nem akarlak szekálni, de ha (helyesen) ilyen egészséges az igazságérzeted, akkor miért nem látod, hogy ez az enyhe büntetést azért kapta a Kulcsár, mert közreműködött abban, hogy a bűncselekményből hasznot húzó politikusokat egyik oldalon sem nevezte meg! Magyarán tartotta a pofáját!
Akkor ki is az igazi bűnös?
Equus
@Béla333: ebben nincs vita közöttünk.
Béla333
@Equus: 13.43
Akkor már csak azt kell kitalálni, hogy ilyen politikai garnitúrát szeretnénk-e, vagy el kell zargatni az egészet a ...-ba?!
Mert azt ne gondolja senki, hogy az aki egyszer már lopott a közösből, bármikor is azt fogja mondani, ha lehetősége adódik rá, hogy köszönöm szépen, de én már jól laktam, én ezt már nem lopom el!
Aki ilyet állít, az nem ismeri az emberi természetet!
Ha egyszer ellopta a közöst, ellopja másodszor is, ha lehetősége lesz rá és ha nagyon úgy néz ki, hogy nem kell félni a büntetéstől.
Tehát a köz szolgájának nem való!
Szerintem!
Béla333
"Kulcsár Attila büntetett zalaegerszegi pénzváltóból lett K&H-s sztárbróker nyomozati vallomásaiban megemlítette Puch László akkori MSZP-s pártpénzgurut, illetve Baja Ferencet, mint akik részesültek a feketepénzekből. Semmi okunk azt hinni, hogy a simlis Kulcsár minden szava szentírás (éppenséggel ellenkezőjét föltételezni sincs). A jegyzőkönyvbe mondottaknál azonban gyengébb állítások is szolgáltatták már okot nyomozás elrendelésére.
...A Kulcsár-féle vádiratban pedig nem emlegettek politikus kedvezményezetteket – semmilyen színűeket egyébként.
A húszmilliárdos sikkasztási ügy, számos eljárási gubanc után a mai napig első fokon folyik a bíróságon, az eltűnt pénz nyomát nem is különösebben keresték a nyomozók."
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/

Mocskos politikusok, mocskos politika!
Eladott Ország
@justhpeter: Ma nekem, holnap neked elv érvényesül. Nem bántják egymást. Ezek ugyanazok.
youtu.be/-T-ivj7lqk0
Bródy János - Ezek ugyanazok
bence
Semmi az övé ahhoz képest , amit Mészáros és a falubéli jó barátja összelopott !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.