Élelemre és gyógyszerre se nagyon futja a Stipendium Hungaricum program keretében Magyarországon tanuló ghánai hallgatóknak, állítják a diákok az

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Gyerekek, forduljatok a Zsiga Marcihoz, az majd elárulja a titkot!
quadrocopter
A kedves ghánai diákok komolyan vették a hordamesét, hogy 47 ezerből is meg lehet élni!
nezelodo
Gyerekek, forduljatok a Zsiga Marcihoz, az majd elárulja a titkot!
Equus
ahham... és mi a bánatos fasz van azza a Debrecen melletti faluban született diákkal, akinek a szülei sajnálatos módon magyar állampolgárok, fehérek és egyetlen fiúkat szeretnék diplomához juttatni?
Értem én, h Ghana a Magyar Birodalom érdekszférájába tartozik, ezért megéri vmi áldozatot is hozni érte, h újból nagy és magyar legyen, de mégis... mi a bánatos rosseb lesz azokkal, akik szerencsétlenségükre Magyarországra születtek? A szüleik, hozzátartozóik adóiból rájuk nem lehet fordítani semmi?
quadrocopter
@Equus: - erről nem a ghánai diákok tehetnek!
Equus
@quadrocopter: na, ja átbasztak százat... talán.
Magyarországon meg 100.000-et basznak át, de az nem hírértékű.
lópicigáspár
Egy igen kedves jóbarátomnak volt szerencséje Ghanaban dolgozni egy újonnan épített gyár indításán, beüzemelésén. Mesélte, hogy a helyiekhez képest a mi integrálódni akaróink kapkodó idegbetegek a munka frontján! Reggel kiguggolnak a kunyhó elé, kitátják a szájukat és várják a sültgalambot. Estére megállapítják, hogy ma se jött és már el is telt egy nap! Szóval itt meg hisztiznek! Megpróbálhatnák az otthoni módszert, hátha...! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.