A nagy nemzeti ünnepi hírfolyamba valamilyen különleges ok miatt egyszerűen nem lehetett sorosozással bekerülni. Még a végén szamizdatban kell terjeszteni a fáradhatatlan fideszesek gondolatait. Nemcsak a nemzeti hírügynökség nem adott hírt egy jó sorosozásról, a közmédia honlapján sem volt egy szó sem, ahogy az Origón és a kormany.hu-n sem. Mintha a szónokokhoz nem jutott volna el a Magyar Nemzet által megszerzett „Választás előtt állunk: Szent István Magyarországa és a Soros-terv között” elnevezésű kommunikációs sorvezető arról, hogy egészen pontosan mit, hányszor és a szónoklat melyik részén kell mondani Soros Györgyről. Aztán kiderült, hogy szerencsére vannak olyan fideszes politikusok, akikhez vagy mégis eljutott, hogyan kell tűzbe-lázba hozni az ünneplő tömeget Soros György emlegetésével, vagy hozzájuk nem jutott el az a központi utasítás, hogy most engedjék el egy kicsit a Soros-témát. Hogy a legmegbízhatóbb politikusok ne csüggedjenek el, vagy ne legyen...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Tisztavatáson azért volt "határvédés" meg" migránsozás" ezerrel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A vadparasztoknak és nyalástól nyáladzó birkáknak bőven elég a Sorosozás, az értelmesek meg röhögnek a horda-kínokon!
Cefi
@quadrocopter: Lassan le kellene ülnünk valami kerthelységben fröccsözni. Már csak a szókincs-csere miatt is. :-))))
Hellcat
Tisztavatáson azért volt "határvédés" meg" migránsozás" ezerrel.
Nessy
@quadrocopter: Néha elgondolkodom, hogy épeszű ember hogy kezeli ezt a klinikai kóresetet? Mert én már immunis vagyok Sorosra. Lehet, hogy híveket ez lázba hozza, de akkor nem lehetne kérem szépen csak a királyi médiára szoritkozni Soros témában?
Cefi
@Hellcat: Gyanús vagy! Honnan tudod? :-)))
Hellcat
@Cefi: Ment a TV ben ahol vasárnap voltam ezt a pár mondatot hallottam aztán ki is mentem gyorsan...ocsmány baszki, hogy mindehova belekeverik.
quadrocopter
@Nessy: Nem véletlenül vettek vissza a plakátlásból sem! Kontra-produktív lett a Nagy Nemzethy Utálatkeltő Elmhibbantság!
Nessy
Most majd Vona megjegyzése miatt fognak minket nyugdíjasokat abajgatni.
Érdekse, ha jól tudom a Fidesz sem kért bocsánatot egyetlen, valóban sértő mondatáért sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.